Klanten krijgen Thuisvoordeel

We blijven korting geven, ook als je al jaren klant bent! Doe mee met ons gratis klantprogramma:

 • Tot wel 10% korting op je stroomtarief
 • Tanken met 3, 4 of 5 cent korting per liter
 • Korting op producten om thuis energie te besparen
 • We verrassen je regelmatig met cadeautjes of Air Miles

Ja, ik doe mee


Benieuwd naar alle voordelen van Thuisvoordeel?

Benieuwd wat je allemaal krijgt bij Thuisvoordeel? Want naast een mooie korting op je stroomtarief, is dat nog veel meer. We vinden het gewoon heel logisch dat we ook onze vaste klanten blijven belonen! Dus of je nu net klant bent of al tien jaar: doe gratis mee met Thuisvoordeel.

Thuisvoordeel Brons
 • 5% korting op je stroomtarief
 • 225 Air Miles per jaar of 3 cadeautjes
 • Korting op isolatie en cv-ketel onderhoud
 • 3 cent korting per liter brandstof met Tankey
Thuisvoordeel Zilver
 • 7,5% korting op je stroomtarief
 • 375 Air Miles per jaar of 3 cadeautjes
 • Korting op isolatie en cv-ketel onderhoud
 • 4 cent korting per liter brandstof met Tankey
Thuisvoordeel Goud
 • 10% korting op je stroomtarief
 • 525 Air Miles per jaar of 3 cadeautjes
 • Korting op isolatie en cv-ketel onderhoud
 • 5 cent korting per liter brandstof met Tankey

Handig om te weten over korting op stroomtarief. Je krijgt korting op het leveringstarief per kWh incl. btw, excl. energiebelasting en de netbeheerkosten. Dit wordt verrekend op je jaarafrekening.

 

 

Korting op energiebesparende producten

Met Thuisvoordeel maken we thuis zijn leuker, duurzamer en voordeliger. Met korting op energiebesparende producten en diensten. Bijvoorbeeld met korting op het onderhoud van je cv-ketel of het isoleren van je huis. Een paar keer per jaar ontvang je een mail van Thuisvoordeel met daarin een leuke korting of aanbieding.

 • Korting op cv-onderhoud
 • Korting op isolatie
Korting op handige producten

 

 

Een paar keer per jaar een cadeautje

We verrassen je af en toe met een kleinigheidje. Verwacht geen Playstation of barbecue, maar een aardigheidje voor jezelf, je huis of om eens aan iemand anders te geven. Denk aan een tijdschrift, een chocoladereep of e-books. Natuurlijk kun je ook kiezen voor Air Miles.

 • 8 gratis e-books
 • Gratis chocoladereep
Gratis cadeautjes voor klanten van Essent
Tankey - goedkoper tanken bij Essent met Thuisvoordeel

 

Nieuw

Tank voordeliger en duurzaam met Tankey via Thuisvoordeel

Met de Tankey app krijg je per tankbeurt tot maar liefst 5 cent extra korting per liter brandstof, bovenop de pompprijs. Daarnaast compenseren we je CO2 uitstoot. Dat is dus dubbele winst! Je tankt goedkoper én je helpt mee aan een duurzamere wereld. Hoe langer je klant bij ons bent, hoe hoger je korting per liter.

Meer informatie

Hoe werkt het?

1 aanmelden met klantnr

1.

Meld je binnen 1 minuut aan met je klantnummer. Meedoen is gratis.

2 : envelop

2.

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestigingsmail. De korting op je stroomtarief start dan ook.

3 cadeautjes

3.

Een paar keer per jaar ontvang je een mail met een kleinigheidje en informatie over het programma. Veel plezier met Thuisvoordeel!

Meld je aan voor Thuisvoordeel

 • Klantwaardering 8,2
 • 500.000 deelnemers
 • Tot 10% korting op je stroomtarief

 

Air Miles

Air Miles sparen

Als je meedoet met Thuisvoordeel en je Air Miles kaartnummer doorgeeft, krijg je altijd de keuze uit een leuk cadeautje óf gratis Air Miles. En hoe langer je klant bent, hoe meer Air Miles je jaarlijks kunt sparen. Spaar je nog geen Air Miles, dan kun je heel eenvoudig een digitaal kaartnummer aanvragen.

image: quote-eline-koeman.jpg

image: Quote_Foto-TV.png

Laura Hemmelink

Bronzen klant


Wil jij ook Thuisvoordeel
 maar ben je nog geen klant? 
 Kies dan nu ook voor Essent.

 

 

 • Groene Windstroom
 • Je profiteert van Thuisvoordeel
 • Wij regelen je overstap

Veelgestelde vragen

Thuisvoordeel is hét klantprogramma van Essent. Als je particulier klant bent van Essent, kun je gratis meedoen en vanaf dan ontvang je extra korting op je stroomtarief, regelmatig leuke cadeautjes, kun je Air Miles sparen én krijg je exclusieve kortingen op Essent producten.

Thuisvoordeel is voor alle particuliere klanten van Essent. Meedoen is gratis en regel je binnen 1 minuut.

We zijn blij met onze klanten, dat willen we samen vieren. Zonder dat we daar iets voor terug verwachten. Een glimlach of een leuke reactie is al genoeg. En vind je het toch niks? Dan meld je je gewoon weer af. Maar eerlijk: je wordt toch nooit slechter van voordeeltjes?

Leuke kleinigheidjes voor jezelf of je huis óf om weg te geven. De cadeautjes zijn altijd eenvoudig op te halen of te bestellen.

Met het formulier op deze pagina meld je je als particuliere klant makkelijk en gratis aan. We hebben alleen je klantnummer nodig. Wil je ook Air Miles sparen met Thuisvoordeel, vul dan je Air Miles kaartnummer in.

Omdat we blij zijn dat je klant bij ons bent, ontvang je met Thuisvoordeel allerlei voordelen. En dit voordeel wordt groter op basis van het aantal jaren dat je klant bent bij Essent. Zo groei je van brons automatisch door naar zilver en daarna goud!

Als je meedoet met Thuisvoordeel, kun je ook heel eenvoudig Air Miles sparen. En hoe langer je klant bent, hoe meer dat er jaarlijks zijn. Vul je Air Miles kaartnummer in als je je aanmeldt. Heb je nog geen Air Miles kaart? Geen probleem. Via de website van Air Miles vraag je eenvoudig en gratis een digitaal Air Miles kaartnummer aan. Dat vul je dan vervolgens in. Wil je op een later moment je Air Miles kaartnummer toevoegen, meld je dan nog een keer aan voor Thuisvoordeel. Dit keer met je Air Miles kaartnummer.

Als je meedoet aan Thuisvoordeel krijg je extra korting op je stroomtarief. Het maakt niet uit welk energiecontract je bij ons hebt, die korting krijg je. Bovendien loopt de korting op als je langer klant blijft. Als je klant wordt, krijg je meteen 5% extra korting. Na drie jaar loopt dit op naar 7,5% en ben je langer dan 10 jaar klant bij ons, dan krijg je 10% extra korting. Goed om te weten: de korting geldt op het leveringstarief per kWh incl. btw, excl. energiebelasting en de netbeheerkosten. We verrekenen dit bedrag op de jaarafrekening.

Klanten die meedoen met Thuisvoordeel kunnen korting krijgen op een cv-ketel onderhoudsabonnement en isolatie. Een paar keer per jaar ontvang je van ons een mail met leuke acties en kortingen. Het is heel gemakkelijk om vervolgens vanuit deze mail door te klikken en te profiteren van de korting.