Zo zit dat!

Antwoord op jouw energievragen

Zo zit dat!

De wereld van energie staat niet stil. Langzaamaan verandert Nederland in een 100% duurzaam energieland. Logisch dat je vragen hebt over alle ontwikkelingen. Onze medewerkers hebben de antwoorden. In Zo zit dat! geeft een van onze medewerkers antwoord op de meestgestelde vragen over een onderwerp.

Hoe groen is groene stroom?

Energiezaken zijn niet altijd makkelijk te begrijpen. In Zo zit dat! vraagt collega Robin energie-experts om raad bij moeilijke onderwerpen. In deze aflevering vertelt Redouan over groene stroom. Wat is dat nou eigenlijk? En wat komt er uit mijn stopcontact?


Bekijk de video 4:14

Je huis verduurzamen. Hoezo?

Energiezaken zijn niet altijd makkelijk te begrijpen. In Zo zit dat! vraagt collega Bas energie-experts om raad bij moeilijke onderwerpen. In deze aflevering vertelt Niels over het verduurzamen van je huis. Essent kent een praktische aanpak waarbij we je van A tot Z helpen met bijvoorbeeld isolatie, het plaatsen van zonnepanelen of warmtepompen.


Bekijk de video 5:07

Sociaal incasseren, wat is dat?

Energiezaken zijn niet altijd makkelijk te begrijpen. In Zo zit dat! vraagt collega Koen energie-experts om raad bij moeilijke onderwerpen. In deze aflevering vertelt Ricardo over sociaal incasseren. Een manier waarbij we je helpen op het moment dat je moeite hebt met het betalen van de energierekening.


Bekijk de video 3:38

Elektrisch rijden is hot

Energiezaken zijn niet altijd makkelijk te begrijpen. In Zo zit dat! vraagt collega Koen energie-experts om raad bij moeilijke onderwerpen. In deze aflevering vertelt Bas over elektrisch rijden. Dat is hot, en niet zonder reden!


Bekijk de video 6:40