Blik op Energie
De podcast van Essent

De podcast van Essent

Blik op Energie is een nieuwe podcast met actuele en maatschappelijke onderwerpen in de veranderende wereld van energie. Alle afleveringen vind je via jouw favoriete podcast app op Soundcloud, ITunes en Spotify. Kies je eigen moment om meer te horen over de wereld van energie.

Hoe gaan we Nederland enthousiast krijgen om te verduurzamen? We staan aan de vooravond van een energietransitie die noodzakelijk is om ook in de toekomst veilig en gezond te kunnen leven. Om de ambitieuze doelen uit het Klimaatakkoord te bereiken gaat er in woningen, gebouwen en wijken de komende jaren veel veranderen. In onze eerste podcast praten Bram Borgman van Essent en Wouter Verduyn van Energie Nederland je bij. Luister hem via jouw favoriete podcast app. 

Soundcloud Spotify iTunes

Podcast
Podcast

In deze tweede aflevering praten Connie Maathuis (directeur NVI Nederlandse Incasso Bureaus) en Diederik Mohr (Regulatory & Public Affairs bij Essent) over de betaalbaarheid van je energierekening. Hoe gaat Essent om met mensen die - al dan niet tijdelijk - verzaken hun energierekening te betalen? En welke aanpak rond sociaal incasseren werkt goed? De presentatie is in handen van Meike De Jong.

Soundcloud Spotify iTunes