ADVIES VOOR ELKE ONDERNEMER

We staan klaar voor elke ondernemer. Want met onze 100 jaar ervaring in vele branches, geven wij advies waar je écht wat aan hebt. Van het afsluiten van een contract tot het volledig verduurzamen van je onderneming. Hieronder hebben we een aantal adviezen voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee.

Energie besparen in jouw branche

Kantoor

Op kantoor wil je graag een comfortabel werkklimaat voor je werknemers garanderen. Dit kan je doen door te verwarmen met infraroodpanelen. Hoe je dat doet?

Horeca

Je horeca-onderneming verwarmen kan duur zijn. Maar wist je dat je de warmte kunt hergebruiken met een warmte-terugwinsysteem? Dat bespaart.

Sport

In een sportschool wil je ervoor zorgen dat je klanten zich even kunnen douchen. Douchewater verwarmen kost echter veel gas. Ons advies: installeer een zonneboiler.

Zorg

In een behandelkamer of wachtruimte wil je niet dat je cliënten het koud hebben. Hoe kun je toch energie besparen? Wij hebben wat adviezen voor je op een rijtje gezet.

Retail

Hoe kun je besparen op energie en een aangenaam klimaat in je winkel behouden? Met kleine of grote aanpassingen kun je nóg meer energie besparen.

Kleine industrie

De machines in je bedrijf staan de hele dag aan en dat kan veel energiekosten opleveren. De beste bespaartips hebben we voor je klaargezet.

Dubbel voordeel met Zaakvoordeel

We trakteren onze trouwe klanten graag op iets extra's. Met Zaakvoordeel krijg je als ondernemer zelfs dubbel voordeel. We helpen je met energie besparen én je krijgt oplopende korting op stroom. Dat wil je toch?

Specialistisch advies voor je onderneming

Ben je op zoek naar advies? Wij staan voor je klaar. Rina, onze klantadviseur van de ondernemersdesk, beantwoordt al je vragen rondom energie. Daarnaast geven de adviseurs van onze duurzaamheidspartner Klimaatroute je graag bespaaradvies op maat. Lees hieronder meer.

Welke subsidies en fiscale voordelen gelden er voor mijn onderneming?

Wist je dat er verschillende subsidies en fiscale voordelen zijn waarmee je je investering sneller terugverdient? Denk bijvoorbeeld aan de zakelijke Investeringssubsidie duurzame energie, of kortweg de ISDE. Deze kun je aanvragen voor bijvoorbeeld een zonneboiler of een warmtepomp. We hebben alle subsidies en fiscale voordelen voor je op een rij gezet. Kijk hier welke van toepassing zijn op jouw onderneming.

Besparen met de EnergieFitScan

Wil je weten hoe je nog meer op je energiekosten kan besparen zonder hier veel tijd in te investeren? Onze EnergieFitScan geeft direct inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden voor je onderneming. Een expert komt bij je langs om samen te kijken hoe je in jouw onderneming kan besparen. Vervolgens ontvang je een duidelijk advies op maat. En daarna regelen we het voor je, samen met onze partner Klimaatroute.

Zakelijke klantenservice

Ben je op zoek naar advies voor je bedrijf? Een speciaal team van klantadviseurs staat klaar voor ondernemers.
We helpen je graag met al je zakelijke energievragen.

Je stroom en gas voor je bedrijf altijd goed geregeld

Wanneer jij dat wil, regelen we vandaag nog je energiezaken voor je. Liever zelf je zaken online regelen? Dat kan ook! Aan jou de keuze..