Ledverlichting voor bedrijven

Kleine investering, grote besparing

Bespaar slim met zakelijke ledverlichting

Ledverlichting is een slimme investering met een goed rendement. Voor veel bedrijven is verlichting namelijk een van de grootste energieposten. Met ledverlichting bespaar je daar flink op, terwijl de kosten relatief klein zijn. En het licht is ook nog eens beter. 

Wij maken het je heel makkelijk om de stap naar ledverlichting te zetten. Onze adviseurs kijken persoonlijk met jemee naar de beste oplossing. Daarna zorgen we ook voor de installatie. Al het uitzoek- en regelwerk doen wij dus voor je.

Voordelen van ledverlichting

  • Binnen 5 jaar terugverdiend
  • Kleine investering
  • Verlaag direct je energierekening

Ledverlichting voor je bedrijf

Kies voor het gemak van Essent Zakelijk

Overstappen op ledverlichting is een goede investering. Maar wat is voor jouw bedrijf de beste oplossing? Wij werken samen met gecertificeerde en lokale partners die je helpen met de overstap. Van advies over de beste keuze tot de installatie van de ledlampen, 

Makkelijk geregeld. En je bespaart direct. Hoeveel je precies bespaart, hangt natuurlijk af van je bedrijf. Onze adviseurs maken graag een berekening voor je van je rendement.

Ontdek je voordeel met ledverlichting

Heb je interesse in ledverlichting? We helpen je graag met het maken van je keuze. Als je dit formulier invult, belt een specialist je terug om je mogelijkheden te bespreken. Ontdek je voordeel!

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan