verleng nu je energiecontract

Met tarieven onder het prijsplafond

  • Zekerheid met een vast tarief voor 1 jaar
  • Geen last van schommelende energieprijzen
  • Bespaar met Zaakvoordeel

Je zit goed bij Essent zakelijk met een vast contract

Goed nieuws. We hebben een jaarcontract voor je met vaste tarieven voor groene stroom en gas onder het prijsplafond. Voor de rest van het jaar én de wintermaanden van begin 2024. Zo weet je precies waar je aan toe bent, ongeacht je energieverbruik.

Energie van vandaag voor ondernemers

image home

We regelen het voor je

We zijn echte aanpakkers en maken energie makkelijk. Een contract afsluiten doe je binnen een paar minuten. En heb je vragen, onze klantadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag.
image home

De beste energie-oplossing

Al meer dan 100 jaar helpen we onze klanten met energiezaken. Onze specialisten bekijken samen met jou de situatie, geven de beste energie-oplossing voor je bedrijf en gaan voor je aan de slag.
image home

Altijd bij je in de buurt

We komen naar je bedrijf toe om te kijken hoe je energierekening omlaag kan, geven je een duidelijk advies en voeren alle werkzaamheden voor je uit. Samen met onze partner Klimaatroute.

Veelgestelde vragen over het verlengen van je energiecontract


Je krijgt één jaar lang vaste tarieven onder het prijsplafond. Voor groene stroom en gas. Je weet precies waar je aan toe bent, ongeacht je verbruik.

Bekijk nu je aanbod

Zolang het aanbod op Mijn Essent Zakelijk staat, kun jij hiervan gebruik maken. Bekijk snel je aanbod en verleng je contract.

Door je contract te verlengen heb je de zekerheid van een vaste energieprijs voor de rest van het jaar én de wintermaanden van begin 2024. Daarnaast krijg je bij Essent altijd groene stroom.

Als je contract afloopt, ga je automatisch over naar ons variabele tarief. Dat betekent dat je leveringstarieven voor stroom en gas meebewegen met de prijzen op de energiemarkt.

De looptijd en einddatum van je contract vind je in Mijn Essent Zakelijk. Stel, de ingangsdatum van je energiecontract is 20 april 2022 en de looptijd 1 jaar, dan loopt je contract af op 20 april 2023.

Je hoeft nu nog niet na te denken over verlengen. Je krijgt vanzelf bericht van ons wanneer het voor jou mogelijk is. Dat regelen we voor je.