Vragen over de energieprijzen voor je bedrijf?

We helpen je. Bekijk hier wat de nieuwe tarieven en ander nieuws voor je bedrijf betekenen.
  • Veel gemak: wij regelen je overstap
  • We helpen je met energie besparen
  • Standaard met groene stroom

Energie besparen: welk type bespaarder ben jij?

Iedere ondernemer heeft zijn eigen reden om energie te besparen. Zo zijn er de geen gedoe-strevers die makkelijk en snel willen besparen, de geldbespaarders die voor slimme investeringen gaan en de vooroplopers die enthousiast worden van de nieuwste gadgets en technische snufjes. En natuurlijk de ecofans: ondernemers die graag bijdragen aan een duurzamere wereld. Check welk type bespaarder jij bent en bekijk je top 5 bespaartips.

Zakelijke klantenservice

Ben je op zoek naar advies voor je bedrijf? Een speciaal team van klantadviseurs staat klaar voor ondernemers.
We helpen je graag met al je zakelijke energievragen.

Energie van vandaag voor ondernemers

image home

We regelen het voor je

We zijn echte aanpakkers en maken energie makkelijk. Een contract afsluiten doe je binnen een paar minuten. En heb je vragen, onze klantadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag.
image home

De beste energie-oplossing

Al meer dan 100 jaar helpen we onze klanten met energiezaken. Onze specialisten bekijken samen met jou de situatie, geven de beste energie-oplossing voor je bedrijf en gaan voor je aan de slag.
image home

Altijd bij je in de buurt

We komen naar je bedrijf toe om te kijken hoe je energierekening omlaag kan, geven je een duidelijk advies en voeren alle werkzaamheden voor je uit. Samen met onze partner Klimaatroute.

Vandaag al besparen op je pand. Hoe pak je dat aan?

In het afgelopen anderhalf jaar zijn we anders gaan werken. Veel ondernemers grepen hun kans en hebben hierop ingespeeld. Wij vroegen verschillende ondernemers naar de impact op hun pand. Bekijk hoe zij met slimme oplossingen besparen in hun pand en doe vandaag je voordeel met de praktische tips.

Ontdek de inzichten van ondernemers

Ruim 65.000 mkb'ers kiezen voor Essent Zakelijk

"Met elke fiets probeer ik iets extra's te doen. Net als Essent, die energie levert én mensen tevreden wil houden. Hoe? Met hele goede service."

Foto The Bike Doctor, A. Hamraz

  • Veel gemak: wij regelen je overstap
  • We helpen je met energie besparen
  • Standaard met groene stroom