Offerte voor zakelijke energie direct in
uw mailbox


Uw offerte voor zakelijk energie heeft u bij Essent binnen 3 minuten in uw mailbox.
U kunt deze offerte zelf samenstellen in een paar eenvoudige stappen.  

Stel nu uw offerte voor zakelijke energie samen

Hieronder kunt u in 5 korte stappen de gegevens invoeren die nodig zijn om de energieofferte voor uw onderneming samen te stellen. Dit zijn vragen over uw verbruik en ook of u een offerte voor stroom en/of gas wilt. Daarna kunt u de offerte aanvragen of zelfs direct afsluiten.

Zakelijke energie voor het mkb zorgeloos geregeld

U wilt zaken doen zonder u zorgen te maken over uw energiezaken. Dat begrijpen we. Met zakelijke energie van Essent zijn uw energiezaken goed geregeld. Daarnaast bieden we voor zakelijke klanten nog veel meer. Zo helpen we u bij het besparen en verduurzamen van energie. Daarmee onderneemt u toekomstbestendig en bent u klaar voor de energietransitie.

Hulp bij uw offerte voor zakelijke elektriciteit en/of gas

Het kan zijn dat u liever uw zakelijke energie offerte laat samenstellen door een medewerker van Essent. Vul daarvoor het formulier in.

Zeker van uw keuze met onze energieofferte

Waarom een energieofferte aanvragen?

Een energieofferte aanvragen is de eerste stap naar een goede energiedeal. U wilt zeker weten dat u kiest voor een goede prijs, zodat u niet teveel betaalt. In de offerte voor elektriciteit en gas ziet u precies wat u gaat betalen en of het tarief vast is of flexibel. Maar een energieofferte is meer dan een prijsopgave.

De voorwaarden en services bepalen voor een groot deel hoeveel u onder de streep echt betaalt voor energie. Bij Essent doen we veel meer dan energie leveren. U profiteert van onze marktkennis. Zonder moeite bent u altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving en van de beste manieren om energie te besparen. Zo halen we samen uw energieprijs uit de offerte voor stroom en gas omlaag.

Offerte vergelijken

Als u een energieofferte wilt vergelijken, moet u op een aantal punten letten. Staat het tarief vast of is het een actietarief? En hoe lang staat het tarief vast? Kijk ook goed naar wat er wel of niet in de prijs zit, zoals leveringskosten, energiebelasting en netbeheer- en meetkosten. Verder is het belangrijk om te controleren of uw verwachte verbruik aansluit op uw werkelijke verbruik.  En vergelijkt u in de offerte energie of ook gas?

Essent helpt u graag met vergelijken. Met de ContractCheck weet u in één telefoontje of u goed zit of dat u kunt besparen. Onze contractspecialist vergelijkt samen met u de energieofferte van een andere leverancier en bespreekt bespaarkansen met u. 

Offerte gas & stroom Essent

Een offerte voor gas en stroom van Essent stelt u in enkele minuten zelf samen. Gewoon, online. In de energieofferte staat een duidelijk overzicht van de kosten en van onze andere voorwaarden en services. Zo weet u precies wat u betaalt, wat u van ons mag verwachten en waar u aan toe bent. Zonder gedoe. U kunt meteen online uw contract tekenen als u akkoord gaat met de offerte.

En als u vragen heeft of persoonlijk advies wilt, bespreken we de energieofferte graag met u. Ook kunt u ons vragen de offerte voor u samen te stellen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op