Offerte aanvragen

Stel makkelijk uw offerte samen

Dit vinden onze klanten


Image: klantbeoordelingImage: aanbevelingImage: onze klanten 


"Naast dat Essent prijstechnisch de beste aanbieding
kon maken, is ook de gratis EnergieFitScan erg goed bevallen."

Image: klant Kappert

Bekijk alle klantverhalen ›

ContractCheck

Offertes vergelijken?

Met de ContractCheck weet u of u goed zit

Offertes vergelijken met één telefoontje. Zo makkelijk kan het zijn! Met de ContractCheck weet u of u nog goed zit. Zeker voor onze klanten aan het einde van de contractperiode dus een slimme zet. We vergelijken offertes en prijzen van verschillende leveranciers voor u, bekijken of uw contract nog past bij uw verbruik en of u kunt besparen.

Voor welk product wilt u een offerte aanvragen?

Vast & Zeker

Vast & Zeker

Vast & Zeker geeft zekerheid. U kiest zelf voor een looptijd van 1, 3 of 5 jaar. Daar betaalt u een scherp, vast tarief voor én u krijgt een cashback. Vast & Zeker is standaard groen.

Bereken online uw prijs voor Vast & Zeker

Flexibel

Flexibel

Flexibel geeft u vrijheid. De looptijd is variabel en u betaalt een scherp, variabel tarief. Dat betekent dat uw prijs met de markt meebeweegt. Flexibel is standaard groen.

Bereken online uw prijs voor Flexibel

DubbelGroen

DubbelGroen

Met DubelGroen onderneemt u extra duurzaam. U krijgt 100% Nederlandse windstroom en een combinatie van CO2-neutraal gas en biogas. Natuurlijk voor een scherp tarief.

Bereken online uw prijs voor DubbelGroen

Hulp nodig bij het samenstellen van uw offerte?


Image: chatChat

Via chat helpen we u direct


Image: MailE-mail

We reageren de volgende dag


Image: TelefoonTelefoon

U heeft meteen antwoord 

Contact met Essent

Uw offerte én energiezaken makkelijk geregeld

U besteedt uw tijd liever aan iets anders dan uw energiezaken. Dat snappen we. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk voor u. We helpen u bijvoorbeeld met energie besparen en voldoen aan de energiewetten. En een offerte voor gas en stroom stelt u in een paar minuten samen. Gewoon, online. Ontdek zelf het gemak!


Laat u uw offerte liever samenstellen door onze adviseurs, bijvoorbeeld vanwege een bijzondere situatie? Dat kan natuurlijk ook. Als u het formulier invult, bellen we u snel terug met een aanbod.