Een Zakelijk energiecontract 

Zo geregeld voor je bedrijf

 • Nú tot € 400,- energiekorting op een energiecontract van 1 jaar
 • Kies voor vrijheid met een variabel energiecontract
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,1

Bereken je beste aanbod

Adres

Verbruiksgegevens
kWh
m3

Een zakelijk energiecontract van Essent

Een zakelijk energiecontract afsluiten? Dat regel je snel en makkelijk. We maken het afsluiten van je zakelijke energie graag zo simpel mogelijk. Zo is het afsluiten van een zakelijk energiecontract voor je bedrijf zo geregeld. 

We helpen je met een een zakelijk energiecontract wat past bij je bedrijf. Kies uit een vast of variabel contract met scherpe tarieven en de service die je van ons gewend bent. Zet de volgende stap en kies je zakelijke energiecontract.

Stroom & Gas aanbod bij Essent Zakelijk

Ben je op zoek naar een zakelijk energiecontract? Je zit goed bij Essent Zakelijk. Je hebt de keuze uit zakelijke energiecontracten met een vaste looptijd of met een variabele looptijd. Kies je voor zekerheid of heb je liever meer vrijheid? Aan jou de keuze.

1 jaar vast

Stroom & Gas voor je bedrijf

Kies voor 1 jaar vaste energietarieven. Zo weet je waar je aan toe bent.

 • Geen omkijken naar je energiecontract
 • Voorkom 1 jaar lang verrassingen in prijs
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,1

3 jaar vast

Stroom & Gas voor je bedrijf

Kies voor langer zekerheid met vaste energietarieven. Dit geeft rust.

 • Geen last van schommelende energieprijzen
 • Standaard met groene stroom
 • Ruim 100 jaar ervaring in energie

Flexibel

Stroom & Gas voor je bedrijf

Kies voor vrijheid met een flexibel contract. Je contract is maandelijks opzegbaar.

 • Je kunt snel en gemakkelijk overstappen
 • De energietarieven zijn variabel
 • Klantvriendelijkste energiebedrijf van Nederland

Handig om te weten over je zakelijke energiecontract

De looptijd

Dit hangt af van je contract. Bij een flexibel energiecontract kun je maandelijks opzeggen. Bij een vast contract neem je energie af voor een 1 jaar of langer. 

Het opzegtermijn

Wil je je contract opzeggen? Dat kan met  een 1 maand opzegtermijn. Zeg je vóór de looptijd op, dan betaal je een opzegboete.

Man achter laptop

Zakelijk energiecontract: goed geregeld

Voor je bedrijf

Gebruik je energie alleen voor je bedrijf en niet privé? Dan is een zakelijk energiecontract wat voor jou. Ben je zzp'er en gebruik je de energie ook deels privé? Dan kies je voor een energiecontract voor particulieren.

Hoe dat zit als je een kantoor aan huis hebt? Ook dan kies je voor een particulier stroom- en gas contract. Heb je ergens anders een kantoor of bedrijf, dan ga je voor zakelijke energie. Je hebt hierbij de keuze uit een vast of variabel zakelijk energiecontract. Kies je voor Essent, dan kun je rekenen op een scherp tarief én goede service. We maken energie voor je bedrijf graag makkelijk. Zodat jij je bezig kunt houden met ondernemen.

Een zakelijk energiecontract: vast of variabel?

Bij Essent Zakelijk kun je kiezen uit een vast contract of uit en een variabel zakelijk energiecontract. Welk energiecontract sluit je af voor je zaak? 

 • Vast energiecontract: je kiest voor zekerheid met vaste tarieven. Je tarieven staan vast voor één of meerdere jaren. Zo heb je geen omkijken naar je zakelijke energiecontract. Ook bij eventuele prijsstijgingen heb je bij een zakelijk vast contract de zekerheid dat je goed zit. 
 • Variabel energiecontract: je hebt de vrijheid om maandelijks je zakelijke energiecontract op te zeggen. Je tarieven veranderen periodiek. Ze stijgen of dalen met de energiemarkt mee. Je kiest voor een zakelijk variabel contract omdat je de vrijheid wilt van een flexibel contract.

Ontvang je graag advies bij het maken van je keuze? We helpen je graag met al je zakelijke energievragen. Neem contact op met onze klantadviseurs.  

Freek denkende houding
Hoe beoordelen klanten Essent?
8.1
47515 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
88% beveelt Essent aan
10
Heel goed
RecommendsUs
Ik ben heel erg tevreden met Essent als leverancier
18-04-2024
Wil, stevensweert
9
Een goede energie leverancier
RecommendsUs
Perfecte energie leverancier, betrouwbaar en klantvriendelijk. Duidelijk en overzichtelijk verbruiksoverzicht en makkelijk aanpasbaar.
17-04-2024
Cor , Amsterdam