Informatie Stijgende zakelijke energietarieven: bekijk de informatie over de stijgende energieprijzen en check in Mijn Essent Zakelijk welk contract je hebt. Voor 95% van de klanten geldt dat je goed zit met je huidige contract.

 

Snel en makkelijk je energiezaken op orde

Elk jaar korting op je energie met SuperDalen

Ieder jaar minder betalen voor je stroom en gas kan met SuperDalen! Zo ben je komend jaar al verzekerd van een flinke daling van je energiekosten, ongeacht wat de energieprijzen doen.

Sluit je nu een contract voor 3 jaar af, dan krijg je:

  • 50% korting vanaf mei 2022
  • 20% korting vanaf januari 2023
  • 10% korting vanaf januari 2024

Kies je voor een contract voor 5 jaar, dan krijg je weer extra korting. Ontdek nu meer over SuperDalen.

Elk jaar korting met SuperDalen

Essent als energieleverancier voor je bedrijf: dit zeggen onze klanten!


Image: klantbeoordelingImage: aanbevelingImage: onze klanten 

Vandaag al besparen op je pand, hoe pak je dat aan?

In het afgelopen anderhalf jaar zijn we anders gaan werken. Veel ondernemers grepen hun kans en hebben hierop ingespeeld. Wij vroegen verschillende ondernemers naar de impact op hun pand. Bekijk hoe zij met slimme oplossingen besparen in hun pand en doe vandaag je voordeel met de praktische tips.

Energie besparen in je bedrijf

 

 

 

Essent, groen en zakelijk

Als energieleverancier in de zakelijke markt helpen we ruim 65.000 mkb’ers aan energie.
Alle energie van Essent wordt opgewekt door windmolens. Lekker groen dus.

Meer dan alleen een energieleverancier

Essent is niet alleen energieleverancier in de zakelijke markt. Je kunt bij ons terecht voor een scherp energiecontract, maar we helpen je ook om je zaak comfortabel én energiezuinig te maken.

Als energiemaatschappij bieden we slimme energieproducten aan. Bijvoorbeeld zonnepanelen om energie te besparen met je eigen dak of isolatie voor een energiezuinig bedrijfspand.

Zonnepanelen

Profiteer van de zon, leg nu zonnepanelen

Leg nu zonnepanelen op je dak, zodat je volop van de zon kunt profiteren! Interesse in deze slimme investering? Onze partners maken graag een berekening van de kosten én opbrengsten voor je.

Isolatie

Lekker warm in de winter met goede isolatie

Slechte isolatie is een grote verspiller in veel oudere panden. Met goede isolatie bespaar je tot wel 30% op je stookkosten. Dat is de moeite waard! En wij regelen alles voor je, van advies tot installatie.