Informatie We krijgen veel vragen over de hoge energieprijzen. Bekijk onze informatie over de stijgende tarieven om te zien wat dit inhoudt voor jouw zakelijke energiecontract.

Energiekosten besparen, dat wil je toch?

Besparen op energie hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Onze adviseur kijkt samen met jou naar bespaarmogelijkheden en geeft je een persoonlijk advies. Dat is energie van vandaag.

Deze ondernemer is het gelukt, dat wil jij toch ook?

Interessant! Hoe zit dat?

 

Snel en makkelijk je energiezaken op orde

 

 

 

 

Energie besparen en voldoen aan de energiewetten

Geen tijd om alle regels door te spitten? Geen probleem. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Check de wet in 1 minuut

Is energie besparen voor jouw bedrijf verplicht? En welke maatregelen moet je dan nemen? Check het heel makkelijk, in 1 minuut. Dat scheelt je weer uitzoekwerk.

Korting op de InfoPlichtService

Ruim 100.000 bedrijven hebben een informatieplicht energiebesparing. Jij ook? Met onze InfoPlichtService nemen we je al het werk uit handen. En als klant krijg je korting!

Gratis bespaaradvies

Energie besparen wordt wel heel makkelijk. Want wij geven je persoonlijk advies over hoe je het best kunt besparen. Met een handig overzicht én hulp bij de uitvoering.

Profiteer van de zon met zonnepanelen

Ze is er weer: de zon! Dat geeft energie, ook aan je bedrijf. Investeer nu in zonnepanelen om volop te profiteren van het zonnige seizoen:

  • Terugverdiend in 6 tot 8 jaar
  • Inclusief volledige service en onderhoud
  • Installatie door een partner uit jouw regio

 

Energie van vandaag

Wil je weten of je nog goed zit?

Bel ons eens voor de gratis ContractCheck, bijvoorbeeld als je contract bijna afloopt. Dan vergelijken we je factuur met de tarieven van andere leveranciers en we bekijken of je kunt besparen. Een telefoontje en je weet of je nog goed zit.

073 - 850 1383

Energiezaken altijd goed geregeld

Je kan altijd op ons rekenen. We staat voor je klaar en geven je persoonlijk advies. En wanneer jij dat wil, regelen we ook je energiezaken voor je.

  • Slim bespaaradvies voor een lagere rekening
  • Veel gemak: we staan klaar voor al je energievragen
  • Wij houden de energiewetten voor je in de gaten

Liever zelf je zaken online regelen? Dat kan ook! Aan jou de keuze.

De 5 grootste energiesubsidies voor bedrijven

In het klimaatakkoord is afgesproken dat ook bedrijven flink moeten gaan besparen op energie. De overheid stimuleert dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met aantrekkelijke subsidies of fiscaal voordeel. We hebben de belangrijkste vijf maatregelen voor je op een rij gezet. 

Wat kost energie besparen

Zo pak je de isolatie van je pand aan

Met goede isolatie bespaar je tot wel 30% op je stookkosten. Dat tikt aan! Zeker het isoleren van je dak en muren levert veel op. Hoe pak je dat goed aan?