Ondernemer van vandaag

Zet vandaag je eerste stap om energie te besparen

Bel voor advies: 073 203 27 07

Je wilt energie besparen, wij helpen je op weg

Zo zet je de eerste stap

Een goed begin is het halve werk. Maar er zijn 101 opties waarmee je van start kunt gaan en waar te beginnen. Geen nood, we helpen je op weg.

Freek met ondernemer

Je businesscase opstellen

Je verdient je investering snel terug als je een goede businesscase maakt. Zo weet je precies wat de terugverdientijd van je geplande maatregel is.

image home

5 voordelen van besparen

Er zijn tal van goede redenen om energie te besparen. Bekende redenen zijn lagere kosten en een leefbare planeet. Maar er zijn meer redenen.

“Ik bespaar in mijn fabriek en kantoor € 20.000 per jaar.”

“Elke ondernemer met een dak zou in zonnepanelen moeten investeren. De investering verdient zich snel terug, daarna levert het alleen maar op! Zeker met subsidie is het een goede investering."

"Energie besparen voor een lagere rekening maakt mij enthousiast"

"Mijn adviseur heeft alles met ons doorgenomen, gekeken of we voldoen aan de wettelijke vereisten en een bespaarplan voor onze zaak gemaakt. We hebben alle lampen vervangen door ledverlichting. Zo hebben we in één jaar 7.000 euro bespaard!"

Handig, zo maak je een businesscase voor energie besparen

Met zonnepanelen, een warmtepomp of spouwmuurisolatie kun je echt goed besparen op je energierekening. Je wilt natuurlijk wel weten wat zo'n investering je gaat kosten en hoe snel je die hebt terugverdiend. Maak daarom een businesscase voor energie besparen.

Dit zijn de onderdelen:

  • bereken de investering,  met hulp van offertes
  • bereken de besparing
  • check je subsidies en fiscale voordelen
  • bereken je terugverdientijd met onze formule
  • vertaal dit naar de winst na 10 jaar

Wil je dat we met je meekijken? Geen probleem. Bel ons dan even via 073 203 27 07.

Deze producten verlagen je energierekening

Je energieverbruik verlagen doe je al met slimme en kleine oplossingen, zoals tochtstrippen, radiatorfolie en thermostaatknoppen. Grotere impact voor het verlagen van je energierekening maak je met bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie en ledverlichting.

Zonnepanelen

Zelf stroom opwekken voor je bedrijf is een slimme keuze. Je bespaart direct na installatie. We denken graag met je mee over de beste zonnepanelen voor jouw bedrijf.

Isolatie

Slechte isolatie is een grote verspiller in veel oudere panden, terwijl je met goede isolatie tot wel 30% bespaart op je stookkosten. Dat is de moeite waard!

Ledverlichting

Voor veel bedrijven is verlichting een van de grootste kostenpost. Met ledverlichting verlaag je deze post enorm, terwijl de kosten vaak relatief klein zijn.

Bespaaradvies voor je bedrijf

Wil je graag besparen op je energiekosten, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Geen zorgen, bel ons vandaag nog en we helpen je met energie bespaaradvies voor jouw bedrijf. 

Bel voor bespaaradvies:

073-2032707