De Comfort Crew voor een comfortabel thuis

7 maart 2016 -Van het ontluchten van de boiler tot het aanbrengen van tochtstrips: sommige klusjes blijven vaak nét iets te lang liggen. Misschien omdat u niet precies weet hoe iets moet, of omdat u er simpelweg niet de energie voor heeft.

Om een einde te maken aan uitgestelde klussen in huis introduceerden we onlangs de Comfort Crew. Een duo met maar één missie: op een sympathieke en ludieke wijze de huizen in Nederland op alle mogelijke manieren comfortabeler maken én energiezuiniger maken.

Winnaars bekend

Via Facebook konden mensen hun klussen die zijn blijven liggen met Essent delen. Hieruit kozen we willekeurig twee winnaars. Inmiddels kwam de Comfort Crew bij hen langs om diverse energiebesparende klusjes op te knappen. Bekijk hieronder het resultaat:Boost uw huis

Geen bezoek gehad van de Comfort Crew? Ontdek hier onze eenvoudige bespaartips waarmee u het comfort in huis verhoogt en direct bespaart. Ook kunt u hier een gratis en vrijblijvend advies aanvragen voor zonnepanelen, een nieuwe cv-ketel of goede woningisolatie.