Krijg grip op je energie

Alles over de hoge energieprijzen, besparen én betalen voor ondernemers

Door de onzekerheid op de energiemarkt zijn de energieprijzen al enige tijd hoog. Als je voorlopig nog een vast contract hebt, merk je hier niet zo veel van. Voor ondernemers met een variabel contract of van wie het energiecontract binnenkort afloopt, heeft het helaas wel impact. Daarom is het fijn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt en hoe je hiermee om kunt gaan. Zo kun je ook als bedrijf vandaag al beginnen met besparen, je verbruik in de gaten houden en subsidies krijgen. We helpen je graag op weg. 

Freek bij ondernemer

Hoge energieprijzen

Loopt je contract binnenkort af? We leggen je graag uit welke afwegingen je kunt maken, passend bij jouw situatie. Zo kan een jaarcontract bijvoorbeeld toch een goede keuze zijn als je graag meer zekerheid hebt. Lees meer over contracten, de hoge energieprijzen en de actuele ontwikkelingen in de energiemarkt. 
Bespaar vandaag

Starten met besparen

Energie besparen is nu belangrijker dan ooit. Het is beter voor je portemonnee, het klimaat, én mensen werken graag voor een werkgever die bewust bezig is. Geen tijd te verliezen dus. Met een eenvoudig stappenplan, persoonlijk advies, en informatie over subsidies zet je vandaag al de eerste stap. 

Hulp bij betalen

Is het door de hoge prijzen lastig geworden je energierekening te betalen? 
Via Mijn Essent Zakelijk kun je makkelijk je facturen inzien, maar bijvoorbeeld ook een betalingsregeling treffen. Toch liever persoonlijk contact? Onze collega's staan telefonisch voor je klaar om mee te denken over de beste oplossing.