Oplossingen

Energy Infrastructure Solutions

Oplossingen in energie

Onze oplossingen zijn altijd duurzaam. Energy Infrastructure Solutions (EIS) is techniek agnostisch, waardoor we in staat zijn om zowel nu als in de toekomst zeer kostenefficiënte én duurzame technieken toe te passen in de systemen. Waar een gesprek vaak start met een warmte- en/of koudebehoefte kunnen we dit aanvullen met oplossingen voor duurzame opwekking (zowel voor elektriciteit als warmte), opslag en mobiliteit. Bijvoorbeeld met elektrische of waterstofoplossingen. Essent EIS biedt een oplossing op maat. Daarom zijn de systemen van toepassing op zowel de gebouwde omgeving (nieuwbouw én bestaande bouw) als de industrie of bedrijventerreinen. Onze oplossingen zijn decentraal, modulair en vanaf dag één te gebruiken.
Oplossingen

Warmte/koude

Warmte/koude oplossing

Een steeds groter deel van de gebouwde omgeving wordt verwarmd via een collectief warmte/koude oplossing.

Geïntegreerde digitale oplossingen

Digitale oplossing

Met ectogridTM levert EIS een geïntegreerde digitale oplossing die van toepassing is op de gebouwde omgeving, maar ook voor industrie of bedrijventerreinen.

Waterstof

Waterstof

Een duurzame energievoorziening en van het aardgas af zijn belangrijke onderwerpen in de energietransitie. Waterstof heeft alles in zich om de energietransitie te versnellen.

Meer informatie over EIS?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van onze experts.