Edwin Kappert

Eindhoven, 17 november - Als traditioneel autobedrijf heeft Roto B.V. weinig op met energie. Wim van Rooy, eigenaar van autobedrijf Roto B.V. vindt het als vanzelfsprekend dat het licht brandt en de gereedschappen werken. In de dagelijkse gang van zaken is hij dan ook liever bezig met auto’s verkopen en auto’s onderhouden." In een klein bedrijf als Roto B.V. ben je dan ook altijd druk bezig, geeft hij aan. De telefoon gaat constant en er is geen tijd om even rustig iets van achter je bureau te regelen". 

Autobedrijf in topvorm - Powered by Essent

Wim was daarom blij met het voorstel van Essent om langs te komen en de EnergieFitScan uit te voeren en te kijken naar het bespaarpotentieel. "We hebben een wat ouder pand, en ik was heel benieuwd op welke punten we in de toekomst kunnen besparen. Bovendien wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Een autobedrijf heeft sowieso al veel met het milieu te maken. Zo moeten we bijvoorbeeld olie zo schoon mogelijk afvoeren. Daar gaan we al bewust mee om." 

De voordelen van een energiefit bedrijf:

  • Kosten worden bespaard en energiewinst behaald
  • Het draagt bij aan uw MVO-doelstellingen
  • U voldoet aan wet- en regelgeving volgens de wet Milieubeheer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een duurzame wereld & duurzame relaties – Powered by Essent

Met de uitbreiding van de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld. Met diensten zoals de EnergieFitScan stellen we ook ondernemers in staat om duurzamer te ondernemen en kosten te besparen.

Duurzaamheid bij Essent betekent ook dat we ook aandacht hebben voor onze sociale rol. Mensen staan bij ons nadrukkelijk voorop: Klanten, medewerkers en partners. Via ‘Powered by Essent’ willen we u als ondernemer een platform bieden voor uw ondernemersverhaal. Welke diensten en/of producten levert u met energie, wat zijn uw dromen en ambities? Deel uw verhaal

Vraag ook een EnergieFitScan aan

Essent Zakelijk helpt u als ondernemer met uw energiezaken. Wanneer u op uw energiepost wilt besparen, dan regelen we voor u scherpe gas- en elektriciteitstarieven. Maar wist u dat u pas echt energiewinst behaalt door energiebesparende maatregelen te nemen?

Kies in 3 minuten online uw ideale energiedeal

In 5 simpele stappen ontdekt u welk pakket bij u past, met een compleet en duidelijk overzicht van het tarief en de voorwaarden. Goede deal? U kunt deze meteen online afsluiten. Overstappen is dus zo geregeld. Dan kunt u zich weer richten op uw bedrijf.

“Ik kreeg een duidelijk verhaal. In klare taal werden er per punt verbeterideeën gegeven met concrete terugverdientijd erbij.” 

Wim van Rooy, Autobedrijf Roto B.V.


 

Kijk mee met Kappert

Voor Edwin Kappert van Timmerfabriek Kappert is duurzaam ondernemen eigenlijk heel vanzelfsprekend. Het bedrijf werkt met duurzame materialen. 

Kijk mee met Roto B.V

Als ambachtelijke saladefabrikant hechten Hans & Anton Looman van Looman salades veel waarde aan de kwaliteit van hun producten.

Marktinformatie blog

Lees de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt en de analyses van onze experts. Handige informatie om het juiste inkoopmoment te bepalen.

Blijf op de hoogte

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Handige informatie om het juiste inkoopmoment te bepalen.