• Woont u in Amsterdam en zoekt u een energieleverancier? Essent levert in heel Nederland stroom en gas, dus ook in Amsterdam. Maar stroom en gas is niet het enige wat wij aanbieden: wij leveren ook comfort in huis. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, zodat u het altijd lekker warm heeft. Of aan ventilatie, waarmee u de lucht in huis schoon en gezond houdt.

  Wilt u als inwoner van Amsterdam een energiecontract afsluiten bij Essent? Dat is heel eenvoudig! Kijkt u maar eens bij onze stroom- en gasaanbiedingen en kies het energiecontract dat het beste aansluit bij uw wensen.

 • Stroom en gas Amsterdam
 • Energie van Essent in Amsterdam

  Kiest u voor Essent als energieleverancier, dan ontvangt u ieder jaar een jaarafrekening. Daarop staat hoeveel stroom en gas u hebt verbruikt. Ook vindt u op de jaarafrekening hoeveel u betaalt aan overheidsheffingen, vastrecht en btw. Ten slotte staan op uw jaarafrekening ook de kosten voor uw netbeheerder. De netbeheerder in de regio Amsterdam is Liander. Liander zorgt er onder andere voor dat uw woning aangesloten is op het elektriciteits- en gasnet.

  Liander N.V.
  Spaklerweg 20
  1096 BA Amsterdam

 • Met Essent bent u helemaal thuis

  Essent levert stroom en gas, maar wist u ook dat wij veel meer doen om uw huis nóg comfortabeler te maken? Bekijk hieronder onze comfortabele oplossingen voor een fijn thuis.

 • Cv-ketel

  Cv-ketel

  De cv-ketel, het warme hart van uw huis. Dat moet natuurlijk blijven kloppen! Essent helpt u met een nieuwe cv-ketel, maar ook met onderhoud.


  Alles over de cv-ketel

 • Isolatie

  Isolatie

  Na een snikhete dag thuiskomen in een heerlijk koel huis? Of in de wintermaanden een huis dat goed op temperatuur blijft? Het antwoord: isolatie.


  Alles over isolatie

 • Zonnepanelen

  Zonnepanelen

  Geniet extra van een mooie dag bij de gedachte dat zonnepanelen op uw Amsterdamse dak hard werken om voor u stroom op te wekken.


  Alles over zonnepanelen

 • Energiewacht: onze servicepartner in Amsterdam

  Essent werkt samen met lokale servicepartners. Onze servicepartner in Amsterdam is Energiewacht. Is uw cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u zonnepanelen op uw dak laten installeren? Of wilt u uw huis goed laten isoleren, zodat kou geen kans heeft? Energiewacht regelt het voor u! De monteurs van Energiewacht beschikken over gedegen vakkennis en geven u graag advies en tips over hoe u energie kunt besparen.


  Energiewacht

 • Servicepartner van Essent