Spoedlevering energie

Snel gas en stroom regelen

Je spoedaanvraag binnen 24 uur verwerkt

Dreigt afsluiting of heb je snel energielevering nodig op een nieuwe locatie? Geen probleem. Essent zet voor je bedrijf een spoedprocedure in gang. Zo kun je zorgeloos blijven ondernemen. Je kiest voor alleen stroom, alleen gas of stroom én gas.

Wanneer spoedlevering energie aanvragen?

Afsluiting

Heb je een brief ontvangen van de netbeheerder over afsluiting? Neem contact op en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Verhuizing/uitbreiding

Betrek je binnenkort een nieuw bedrijfspand? Eén telefoontje en de energie is geregeld.

Neem contact op

We helpen je graag als je met spoed zakelijke energie nodig hebt. Bel ons maandag t/m vrijdag 08.00 - 16.30 uur.

Bel 0900 1466

Voordelen spoedaanvraag

  • Binnen 24 uur is je spoedaanvraag verwerkt
  • We sturen je spoedaanvraag door aan de netbeheerder
  • Geen extra kosten

Kosten spoedlevering

Sommige energieleveranciers brengen voor spoedlevering bijvoorbeeld administratiekosten in rekening. Dat vinden we maar vreemd. Wij helpen je graag én snel, zonder extra kosten.

Hoe werkt spoedlevering?

Een spoedlevering werkt precies hetzelfde als een 'gewone' energielevering. Het enige verschil is dat we je aanvraag met spoed verwerken, zodat deze binnen 24 uur bij de netbeheerder ligt.

Je bent al afgesloten

Neem eerst contact op met je netbeheerder. Vertel je netbeheerder dat je met spoed een energieleverancier moet kiezen. Daarna neem je contact op met onze klantenservice.

Nieuwe aansluiting of uitbreiding

Wil je een nieuwe of extra aansluiting? Of heeft je bedrijf een zwaardere meter voor meer capaciteit nodig? Neem dan eerst contact op met je netbeheerder. Vervolgens bel je met de Essent Zakelijk klantenservice op 0900 1466 voor de levering van energie.Andere bijzondere leveringen

Tijdelijke levering

Voor een looptijd korter dan een jaar.