Waar moet ik op letten?

U neemt uw energieovereenkomst bij een verhuizing automatisch mee naar het nieuwe adres. Deze overeenkomst blijft dus van kracht en de opzegtermijn blijft gehandhaafd.

Uw verhuizing in een notendop

Het doorgeven van uw verhuizing verloopt via een aantal stappen. Doorloop ze en uw verhuizing wordt door ons verwerkt.

Stap 1: Geef uw verhuizing online door via Mijn Essent Zakelijk.

Stap 2: U ontvangt een bevestiging van uw verhuizing en een meterstandenverhuisformulier.

Stap 3: Neem op de dag waarop de sleuteloverdracht van uw oude en nieuwe pand plaatsvindt de verhuismeterstanden op. Geef deze verhuismeterstanden binnen vijf werkdagen aan ons door, via onze online verhuismeterstandenpagina of telefonisch via 0900 1466 (uw gebruikelijke belkosten).

Stap 4: Binnen zes weken na de verhuisdatum ontvangt op uw nieuwe adres de eindafrekening van uw oude pand en een schriftelijke bevestiging van de energielevering op uw nieuwe adres. Op deze bevestiging staat ook het termijnbedrag voor uw nieuwe adres vermeld.

Verhuizing online melden via Mijn Essent Zakelijk
Verhuismeterstanden doorgeven

Klant worden

U gaat verhuizen en wilt graag klant worden? Regel het direct online of vraag een overeenkomst aan via onze Klantenservice, telefoon 0900 1466 (uw gebruikelijke belkosten).

Verhuismeterstanden doorgeven

Neem uw verhuismeterstanden op de dag van de sleuteloverdracht op en geef deze binnen 5 dagen aan ons door. Hiermee bevestigt u de eindstanden van uw oude adres en de beginstanden van uw nieuwe bedrijfspand. Deze verhuismeterstanden zijn nodig voor het berekenen van uw eind- en jaarafrekening.