Zakelijke energiecontract opzeggen

Overweegt u om uw energiecontract op te zeggen? We vinden het jammer om u als klant te verliezen! Natuurlijk zorgen we ervoor dat de overstap vlekkeloos verloopt. U neemt hiervoor contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800 377 36 81, op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur.

  • Pand afmelden

    Bent u van plan om een van de vestigingen van uw onderneming te sluiten, dan beëindigen we in dat pand de levering van energie. U neemt hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • Beëindiging bedrijf

    Stopt u volledig met uw bedrijfsactiviteiten, dan beëindigen we de levering van energie. Als uw contract nog niet verloopt, kan het zijn dat we een opzegvergoeding in rekening brengen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • Opzeggen na overlijden

    Wij helpen u graag in deze moeilijke periode. Neem telefonisch contact met onze klantenservice op en we gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing.


Klantenservice MKB

0800 377 36 81*

* Gratis nummer. Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.

Opzegvergoeding

De opzegvergoeding geldt per product en bedraagt 15% van de resterende (verwachte) waarde van de overeenkomst, gebaseerd op de laatst beschikbare verbruiksgegevens. De resterende waarde is gelijk aan het geldende tarief maal resterend (verwacht) volume plus vastrecht en andere overeengekomen vergoedingen.