Gegevens aanpassen

In Mijn Essent Zakelijk past u makkelijk een aantal gegevens aan. Wijzig bijvoorbeeld uw producten, pas uw betaalwijze aan of verander uw factuuradres of termijnbedrag. 

Verhuizing doorgeven

Als u verhuist, verhuist uw energiecontract gewoon met u mee. U hoeft dus niet op zoek naar een nieuw contract. Geef uw verhuizing wel op tijd aan ons door. Dat kan gewoon online.

Extra adres aanmelden

Ook als uw bedrijf gaat uitbreiden, zit u goed bij ons. In Mijn Essent Zakelijk kunt u uw extra adres aanmelden. Wij maken dan een extra contract voor uw nieuwe pand.

Contract verlengen

Als uw contract bijna verloopt en u wilt deze vernieuwen of verlengen, dan kunt u ons bellen via 0800 377 36 81. Wij maken dan een nieuw aanbod voor u.

En als ik niet verleng?

De levering van stroom en gas loopt gewoon door. Alleen de contractvorm verandert. In plaats van een vast tarief zetten we uw contract om naar een variabel contract, met een flexibel tarief. Dat betekent dat de prijs meebeweegt met de marktprijs. Twee keer per jaar wordt de prijs opnieuw vastgesteld.


Vergelijk uw contract met de ContractCheck

Wilt u weten of u nog goed zit met uw contract? We helpen u graag. Bel ons eens voor de gratis ContractCheck, via 0800 377 36 81.

Voordelen ContractCheck

  • Controle: past uw contract nog bij uw verbruik 
  • Besparen: hoe kunt u besparen op energie
  • Inzicht: vergelijk een aanbod van een andere leverancier 
  • Advies: onze adviseurs helpen u graag 

ContractCheck?

Bel met onze klantenservice: 0800 377 36 81
Of wij bellen u.

> Later gebeld worden?

Contract opzeggen

U kunt uw contract telefonisch opzeggen via 0900 1466. Bijvoorbeeld als één van uw panden sluit, als uw bedrijf stopt of bij overlijden. Als u overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u dat niet bij ons te melden. Wij regelen uw overstap samen met uw nieuwe leverancier.

Weten of u nog goed zit? Doe de ContractCheck!

Opzeggen en opzegvergoeding

Bij de meeste energieleveranciers betaalt u een opzegvergoeding als u uw contract opzegt voor het einde van de looptijd. Ook bij ons. Dat is 15% van de resterende, verwachte waarde van uw overeenkomst. We baseren deze waarde op laatste verbruiksgegevens die bij ons bekend zijn.

Contact met Essent