"We zijn een aardig eind op weg om zelfvoorzienend te zijn."

Voor Edwin Kappert van Timmerfabriek Kappert is duurzaam ondernemen eigenlijk heel vanzelfsprekend. Het bedrijf werkt met duurzame materialen en duurzaam hout. Verder wordt het water in de verwarming verwarmd door middel van de warmte die vrijkomt bij het verbranden van de houtkrullen. Deze houtkrullen en het zaagsel worden door heel het bedrijf automatisch afgezogen. “We zijn een aardig eind op weg om zelfvoorzienend te zijn,” aldus Edwin.

Toekomstbestendig ondernemen

"Naast dat Essent prijstechnisch de beste aanbieding kon maken, is ook de gratis EnergieFitScan erg goed bevallen. Uit de energiescan kwam naar voren dat we nog meer met ledverlichting konden besparen. Inmiddels is de verlichting op kantoor en in de kantine aangepast. We hebben verder samen met Essent gekeken naar zonnepanelen. De subsidie is inmiddels toegekend en we zijn in een ver stadium om zonnepanelen aan te schaffen".

De voordelen van toekomstbestendig ondernemen:

  • Kosten worden bespaard en energiewinst behaald
  • Het draagt bij aan uw MVO-doelstellingen
  • U voldoet aan wet- en regelgeving volgens de wet Milieubeheer

Eenvoudig duurzaam ondernemen

Essent Zakelijk helpt u met uw energiezaken. Wanneer u op uw energiepost wilt besparen, dan regelen we voor u scherpe gas- en elektriciteitstarieven. Maar wist u dat u pas echt energiewinst behaalt door energiebesparende maatregelen te nemen?

Bekijk de mogelijkheden