"Goede service is belangrijk. Ik word er blij van als een klant blij is."

Als fietsenmaker geeft A. Hamraz, eigenaar van The Bike Doktor, altijd een beetje extra service. Hij maakt graag klanten blij met een mooie fiets of een vakkundige reparatie. In zijn fietsenwinkel The Bike Doktor komen zijn klanten dan ook graag terug. "Als ik zie dat iemand blij is, dan word ik daar ook blij van." Zowel zakelijk als privé is hij daarom al jaren met plezier klant bij Essent. 

Service van de zaak

Meneer Hamraz doet altijd net iextra's bij elke fiets die hij repareert. De fiets even schoonmaken of de rem goed afstellen bijvoorbeeld. Want service vindt hij belangrijk. Ook als hij zelf klant is. "Essent levert energie én wil mensen tevreden houden. Hoe? Met hele goede service. Want als de service goed is, dan doe je iets goeds voor de mens. En op die manier maak je mensen blij." 

De voordelen van Essent:

  • Uw kennispartner in energie, met pro-actief advies
  • Bespaar energie en kosten met de gratis EnergieFitScan
  • Regel 24/7 gemakkelijk uw zaken online

Kies in 3 minuten online uw ideale energiedeal

In 5 simpele stappen ontdekt u welk pakket bij u past, met een compleet en duidelijk overzicht van het tarief en de voorwaarden. Goede deal? U kunt deze meteen online afsluiten. Overstappen is dus zo geregeld. Dan kunt u zich weer richten op uw bedrijf.

Online afsluiten