Nieuws & pers

Duurzaamheidsonderzoek onder energieleveranciers geeft verkeerd beeld

17 oktober 2016

Essent vindt het een goed idee om consumenten meer inzicht te geven in de duurzaamheid van hun energieleverancier. Zij moeten op basis van betrouwbare en objectieve informatie hun keuze voor een energieleverancier kunnen maken. Het vandaag gepubliceerde jaarlijkse onderzoek van enkele maatschappelijke partijen naar de duurzaamheid van energieleveranciers, is volgens Essent hiervoor niet geschikt.

Lees verder

Marjet van den Brand brengt remake ‘Our House’ uit

12 oktober 2016

Marjet van den Brand, ex-kwartfinalist van The Voice of Holland 2012, zong de Madness-hit ‘Our House’ opnieuw in voor de reclamespot van Essent. De nieuwe versie leverde een uitnodiging van 3FM DJ Anoûl Hendriks op voor een studio-optreden en wordt nu officieel uitgebracht. De opbrengsten van het vernieuwde nummer gaan naar stichting Het Vergeten Kind.

 Lees verder

Essent en SnowWorld creëren zonnepark van 8.000 zonnepanelen

11 oktober 2016

Essent en SnowWorld hebben contracten ondertekend voor de installatie van zonnepanelen op de daken van de pistes van Snowworld in Zoetermeer als Landgraaf. Essent, al jarenlang de energieleverancier van SnowWorld, helpt SnowWorld bij het ontwikkelen en realiseren van dit grootschalige zonnestroomproject.

 Lees verder
 • Essent en servicepartner Volta Limburg winnen aanbesteding 100.000 zonnepanelen
 • Susanne Bach overhandigt Young Talent Award aan Eeke Olijve-van den Brink
 • Essent en vtwonen werken samen aan comfortabel thuis in nieuw tv-seizoen Weer Verliefd op je Huis
  • @EssentNieuws

   Volg nieuws van en over Essent op Twitter.

   twitter.com/essentnieuws