Nieuws & pers

Essent blij met uitspraak in kort geding van Consumentenbond

13 mei 2016

De rechtbank in Den Bosch heeft alle vorderingen van de Consumentenbond op Essent afgewezen. De uitspraak is volledig volgens verwachting van Essent.

Essent is tevreden met de uitspraak. Maarten Top, directeur consumentenzaken bij Essent: “Essent heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Met de uitspraak van de rechter wordt dit nogmaals bevestigd. De rechter geeft tevens aan dat wij ons altijd hebben gehouden aan de wet. Wij hebben altijd oog gehad voor de belangen van de individuele klant. Zowel bij het afsluiten van de contracten in de MediaMarkt als bij het beëindigen van een klein aantal contracten dat wij daar aangingen. Klanten kunnen ons echt houden aan onze beloften.”

Lees verder

Essent en vtwonen werken samen aan comfortabel thuis in nieuw tv-seizoen Weer Verliefd op je Huis

15 september 2016

Essent en vtwonen doen er in het nieuwe tv-seizoen van SBS6 alles aan om mensen weer verliefd te laten worden op hun huis. In het programma Weer Verliefd op je Huis vervullen een styliste van vtwonen en een specialist van Essent alle styling- en comfortwensen van de deelnemers aan het tv-programma. De eerste aflevering van Weer Verliefd op je Huis met Essent is aanstaande zondag om 19.30 uur te zien.

 Lees verder

Het Vergeten Kind brengt bezoek aan FC Groningen

12 september 2016

Namens stichting Het Vergeten Kind brachten 10 kinderen uit de regio Groningen gisteren een bezoek aan FC Groningen. Op uitnodiging van hoofdsponsor Essent woonden zij op speciaal gecreëerde plaatsen de wedstrijd tegen Sparta bij. Het Vergeten Kind is de eerste in de rij maatschappelijke doelen die Essent dit seizoen ontvangt bij de thuiswedstrijden van de Trots van het Noorden.

‘Ik ben nog nooit bij een wedstrijd van FC Groningen geweest. Het was super leuk om hier een keer naar toe te gaan’, aldus Jaymelie, een van de aanwezige kinderen.

 Lees verder
 • Sociaal Economische Raad bezoekt Energiekoplopers in Heerhugowaard
 • Essent Helemaal thuis
 • innogy van start
  • @EssentNieuws

   Volg nieuws van en over Essent op Twitter.

   twitter.com/essentnieuws