Den Haag,
20
juli
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Energiedirect.nl en PSV breiden Walk of Fame uit op PSV FANdag

Samenvatting

Op zondag 30 juli onthullen energiedirect.nl en PSV 5 nieuwe tegels aan de PSV Walk of Fame. Bekende PSV-coryfeeën zijn aanwezig om hun tegel te onthullen. In aanloop naar de PSV FANdag, maken energiedirect.nl en PSV op sociale media bekend welke PSV’ers toegevoegd worden. Jan van Beveren zal in elk geval vereeuwigd worden met een tegel.

energiedirectnlenpsvtegel

Jan van Beveren krijgt een tegel

De in 2011 overleden oud-keeper krijgt een tegel aan de PSV Walk of Fame. Hij is de eerste PSV’er in de rij legends die energiedirect.nl en PSV deze week zullen bekendmaken. Van Beveren is erg populair onder PSV-fans. Vorig jaar stemden bijna 12 duizend PSV-fans op hun top 3 favoriete PSV’ers aller tijden en Van Beveren eindigde in deze stemming op plaats 11. Ook lieten veel fans op sociale media weten dat hij een tegel verdient. De voetbalclub was al in bezit van de handafdrukken van Van Beveren, ooit gedrukt voor de productie van een gietijzeren kunstwerk. 3D-scans en een lasertechniek zijn gebruikt op de handafdrukken op een Walk of Fame-tegel te krijgen.

Blijvend cadeau

Official Partner energiedirect.nl bedacht de actie vorig jaar toen zij na 6 jaar afscheid namen als shirtsponsor. Met de Walk of Fame wil de energieleverancier iets blijvends schenken aan de club en de fans. 

Vorig jaar onthulden energiedirect.nl en PSV de eerste 11 tegels. Van der Kuijlen, Van Aerle, Nilis, Gomes, Van Nistelrooij, Ronaldo, Van Bommel, Cocu, Van Breukelen, Kezman en Robben waren de eerste spelers die te bewonderen waren voor de Oosttribune. De voeten van Romario zijn voorafgaand aan PSV – AZ onder toeziend oog van een uitverkocht Philips Stadion afgedrukt. Inmiddels is ook zijn tegel aan de Walk of Fame toegevoegd.

Roel de Kok, manager branding energiedirect.nl: “Wij zijn ontzettend blij dat we de Walk of Fame wederom kunnen uitbreiden. Net zoals de PSV Kersttrui is de PSV Walk of Fame een belangrijk onderdeel van onze sponsoring bij PSV. Met dit soort initiatieven hopen onszelf te verankeren in de PSV community.” 

De PSV Walk of Fame werd in juli 2023 beloond met een Zilveren SponsorRing in de categorie ‘Sport’. PSV en energiedirect.nl hebben de ambitie om het monument in de toekomst van nieuwe voetstappen te voorzien.

“Wij zijn ontzettend blij dat we de Walk of Fame wederom kunnen uitbreiden. Net zoals de PSV Kersttrui is de PSV Walk of Fame een belangrijk onderdeel van onze sponsoring bij PSV. Met dit soort initiatieven hopen onszelf te verankeren in de PSV community.”

Roel de Kok, manager branding energiedirect.nl

PSV FANdag

De PSV FANdag is een jaarlijks terugkerend evenement waar club, sponsoren en fans symbolisch het seizoen openen. Met leuke activiteiten en vermaak is dit evenement er voor jong en oud. Fans komen hier dichter bij de spelers van de A-selectie en nu dus ook ietsjes dichter bij de helden van vroeger. Aansluitend op de PSV FANdag speelt PSV tegen Premier League-club Nottingham Forrest.

Bezoekers van de FANdag zijn welkom bij de onthulling, die start om 13:00 uur op de Oosttribune.

Boilerplate

Essent is marktleider in Nederland en levert elektriciteit en gas aan zo’n 2,5 miljoen huishoudens. Essent helpt huishoudens bij de volgende stap in energie, klein of groot. We leveren diverse producten en diensten, van isolatie tot warmtepompen en smarthome oplossingen. Met onze mensen op kantoor en de ruim 1.800 monteurs en adviseurs in het land staan we dagelijks klaar voor onze klanten. Ook wordt geïnvesteerd in innovatieve oplossingen met waterstof, modulaire lokale warmtenetten en batterijopslag. Zo werken wij dag in dag uit aan de energietransitie. Essent is onderdeel van E.ON, één van de grootste energiebedrijven in Europa. 

Laatste nieuws