Servicepartnerbedrijven van Essent doen onderhoud van klimaatinstallaties in woningen BAM

17 juli 2019

Energiewacht heeft namens de servicepartnerbedrijven van Essent een samenwerkingsovereenkomst getekend met BAM Energy Systems. De servicepartnerbedrijven zijn de komende vier jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de klimaatinstallaties in woningen die BAM realiseert. Zij gaan warmtepompen, warmte-terug-win-units en zonnepaneleninstallaties onderhouden in NOM-woningen, stroomversnellingswoningen en woningen binnen verschillende nieuwbouwprojecten.

De eerste projecten waarin de servicepartnerbedrijven actief aan de slag gaan, zijn projecten die BAM heeft gerealiseerd in Emmen, Loppersum, Delft en Maastricht.

De partijen zijn geen onbekenden van elkaar, eerder werkten ze succesvol samen binnen diverse projecten, waaronder het project Duurzaam Oldambt. “BAM is goed in de realisatie en langdurige exploitatie van duurzame energiesystemen, Energiewacht en de overige servicebedrijven van Essent, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg, zijn goed in het onderhouden van duurzame verwarmings-, - warmwater- en ventilatie-installaties in woningen," zo zegt Erik Koning, betrokken vanuit Energiewacht bij deze nieuwe samenwerkingsvorm.

Essent wil dat iedereen toegang heeft tot duurzame energievoorzieningen en dat de overgang naar duurzame energie betaalbaar blijft. 

Servicepartnerbedrijven van Essent doen onderhoud van klimaatinstallaties in woningen BAM
Sander Leenders, algemeen directeur servicepartnerbedrijven bij Essent

"Door stap voor stap te verduurzamen helpen we Nederland met praktische en betaalbare oplossingen. Een belangrijke rol in deze stapsgewijze verduurzaming is weggelegd voor isolatie, het gebruik van zonnepanelen en de inzet van (hybride) warmtepompen. De samenwerking met BAM sluit hier naadloos op aan."

- Sander Leenders, algemeen directeur servicepartnerbedrijven bij Essent

Contactpersonen

Maureen Veerman

Maureen Veurman
Senior Woordvoerder
maureen.veurman@essent.nl
+31(0)736861299


 

Hannah van der Weg, Senior Woordvoerder

Hannah van der Weg
Senior Woordvoerder
hannah.van.der.weg@essent.nl
+31(0)736861299


Bent u op zoek naar de klantenservice, klik hier.