Den Haag,
19
april
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

CFO VERANDERING

Samenvatting

Christopher Börger (CFO Essent) wordt nieuwe CFO voor E.ON UK en Christian Zaum (CFO E.ON Italië) benoemd tot CFO Essent.

Na twee succesvolle jaren als Chief Financial Officer (CFO) bij Essent is Christopher Börger gevraagd om de nieuwe CFO te worden voor E.ON in het Verenigd Koninkrijk. Zijn nieuwe uitdaging start op 1 juli 2023. De huidige CFO voor E.ON in Italië, Christian Zaum, zal hem vanaf die datum opvolgen.
 

christopher-borger


 Christopher’s uitgebreide E.ON carrière bracht hem al van Duitsland naar Hongarije en het Verenigd Koninkrijk, waar hij eerder de functie van Director Controlling vervulde. Na zijn avontuur bij Essent keert hij daar nu terug in de functie van CFO.
 

christian-zaum

Christian Zaum, de huidige CFO voor E.ON in Italië, is geboren in Duitsland. Hij woonde en werkte echter het grootste deel van de afgelopen twintig jaar in het buitenland. Na een PhD in Financiële Economie begon hij in 2011 zijn carrière bij E.ON bij de centrale afdeling Group Controlling. Hij werkte bijna vijf jaar bij Enerjisa (E.ON in Turkije) en bijna drie jaar bij E.ON in Italië, voorafgaand aan deze nieuwe uitdaging bij Essent.

Boilerplate

Essent is marktleider in Nederland en levert elektriciteit en gas aan zo’n 2,5 miljoen huishoudens. Essent helpt huishoudens bij de volgende stap in energie, klein of groot. We leveren diverse producten en diensten, van isolatie tot warmtepompen en smarthome oplossingen. Met onze mensen op kantoor en de ruim 1.800 monteurs en adviseurs in het land staan we dagelijks klaar voor onze klanten. Ook wordt geïnvesteerd in innovatieve oplossingen met waterstof, modulaire lokale warmtenetten en batterijopslag. Zo werken wij dag in dag uit aan de energietransitie. Essent is onderdeel van E.ON, één van de grootste energiebedrijven in Europa. 

Laatste nieuws