The Garage bouwt online platform voor Verenigde Naties

04 juni 2021

Essent’s in-house strategisch design bureau ‘The Garage’ bouwt het online platform voor het ‘United Nations Decade on Ecosystem Restoration’-project

De Verenigde Naties heeft de komende 10 jaar uitgeroepen tot het decennium voor het herstel van de ecosystemen. Met de hashtag #GenerationRestoration start de VN op World Environment Day op 5 juni om een wereldwijde beweging op gang te brengen die ecosystemen helpt herstellen en zo klimaatverandering tegenhoudt.

The Garage, het in-house strategisch design bureau van Essent mocht hiervoor het online platform decadeonrestoration.org bouwen. Het project bestaat nadrukkelijk uit twee fasen om het platform te realiseren. De basis gaat op World Environmental Day live. Hierna bouwen we het platform uit zodat we een beweging op gang brengen die wereldwijd initiatieven verbindt, van lokale, nationale tot internationale initiatieven van grote multinational tot een lokale basisschool.

 

Over The Garage

Essent kiest al sinds 2017 voor een in-house strategisch design bureau om zo echt waarde te kunnen toevoegen voor haar klanten. We zien al een aantal jaar dat er een trend gaande is onder grote multinationals om design in eigen huis halen. Op deze manier vinden wij dat we dat we beter in staat zijn om kennis op te bouwen om behoeften van onze klanten om te zetten in digitale producten en diensten. The Garage focust zich op het ontwerpen van oplossingen om uitdagingen in duurzame transities het hoofd te bieden. Zij realiseert voor meer dan 50% projecten voor Essent. Bewust, omdat we met de diversiteit van de opdrachtgevers in staat zijn om het beste talent aan ons te kunnen blijven binden. Meer informatie.

Kansen voor verduurzaming

De Verenigde Naties heeft de komende 10 jaar uitgeroepen tot het VN-decennium voor het herstel van ecosystemen. Onder leiding van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) en de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) en met de steun van partners met impact, moet de komende decennium wereldwijd het verlies en de achteruitgang van ecosystemen voorkomen worden, we roepen op tot herstel. Herstel van honderden miljoenen hectaren. Met de hashtag #GenerationRestoration brengt het VN-decennium een wereldwijde beweging op gang, waarbij iedereen met een missie aan kan bijdragen. Bezoek de UN Decade on Ecosystem Restoration website voor meer informatie.

Contactpersoon

Hannah van der Weg, Senior Woordvoerder

Hannah van der Weg
Senior Woordvoerder
hannah.van.der.weg@essent.nl
+31(0)736861299


Bent u op zoek naar de klantenservice, klik hier.