Klanten van Essent dansen € 49.500,- bij elkaar voor Villa Pardoes

02 december 2019

Ruim 24.000 klanten van energiebedrijf Essent dansten afgelopen weekend tijdens De Winter Efteling € 49.500,- bij elkaar voor Villa Pardoes. Villa Pardoes gebruikt het geld om haar locatie waar gezinnen met een ernstig ziek kind terecht kunnen voor een onvergetelijk vakantie, te verduurzamen. Villa Pardoes wil energiekosten verlagen, duurzamer met energie omgaan en een nog gezonder binnenklimaat bieden aan haar gasten.

Klanten van Essent dansen € 49.500,- bij elkaar voor Villa Pardoes

Meevaller

Op 30 november en 1 december ontving Essent tijdens haar klantdagen 24.000 trouwe klanten in de Efteling. Patrick Lammers, CEO van Essent: “Vanuit onze medewerkers kwam het idee om onze klanten deze leuke dagen te bezorgen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Dat werd Villa Pardoes, waar Essent notabene een van de founding partners van is.”

Het idee was snel geboren. Samen met dj’s en karakters Hans en Grietje van De Efteling werd er ieder uur door ouders en hun kinderen gedanst op het liedje ‘Stampen, stampen, stampen’. Dat beloonde Essent vervolgens met klinkende munt. Zo werd over de twee dagen maar liefst € 49.500,- bij elkaar gebracht.

Olaf Jungerius, fundraising Villa Pardoes: “We willen onze gasten een optimale healing environment bieden: een omgeving die het welzijn van onze gasten bevordert en hen nieuwe energie geeft. Een goed binnenklimaat is dan van groot belang. Met de bijdrage van Essent en haar klanten, kunnen we onder andere de Villa beter isoleren, zonnepanelen aanbrengen en onze klimaatinstallatie moderniseren. Daarmee zetten we een belangrijke stap in de toekomst van ons vakantieverblijf.”

Essent helpt consumenten en organisaties om efficiënter om te gaan met energie. Essent werkt samen met verschillende servicepartners die specialist zijn op het gebied van duurzame energie-oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompen, of isolatie. Het bedrijf gelooft in een geleidelijke energietransitie, waaraan iedereen op zijn eigen tempo en eigen manier mee kan doen. Dankzij een stapsgewijze aanpak helpt het energiebedrijf Nederland met praktische en betaalbare oplossingen. Zo wil de energieleverancier iedereen meenemen in de energietransitie.
Olaf Jungerius (l), fundraising Villa Pardoes, en Pardoes nemen de cheque van € 49.500,- in ontvangst van Patrick Lammers, CEO van Essent.

Olaf Jungerius (l), fundraising Villa Pardoes, en Pardoes nemen de cheque van € 49.500,- in ontvangst van Patrick Lammers, CEO van Essent.

Contactpersoon

Hannah van der Weg, Senior Woordvoerder

Hannah van der Weg
Senior Woordvoerder
hannah.van.der.weg@essent.nl
+31(0)736861299


Bent u op zoek naar de klantenservice, klik hier.