Boudewijn den Herder nieuwe CCO Essent (Chief Commercial Officer)

23 december 2022

Boudewijn den Herder is vanaf 1 januari 2023 benoemd tot Chief Commercial Officer van Essent N.V. Hiervoor was Boudewijn als directeur verantwoordelijk voor Energy Sales & Markets en lid van Essent’s leadership team. Hij gaat nu onderdeel uitmaken van de Raad van Bestuur.

Boudewijn behaalde een master in International Business & Marketing. Daarna bouwde hij aan een sterk trackrecord met brede commerciële ervaring bij Unilever, Heineken en de laatste ruim zeven jaar bij Essent. 

Resi Becker CEO Essent: “De aanstelling van Boudewijn is een belangrijke stap om nog sneller te kunnen reageren in een markt die voortdurend in beweging is. Tot nu toe heb ik de rol van CEO gecombineerd met die van CCO. Dat is extra uitdagend gebleken in tijden dat de dialoog met onze overheid en stakeholders enorm is geïntensiveerd. Namens de hele Raad van Bestuur, wens ik hem veel succes in zijn nieuwe rol.”

Boudewijn den Herder: “Onze markt is veel complexer geworden en enorm turbulent. Ik ben daarom erg blij extra focus te kunnen aanbrengen op onze commerciële en operationele bedrijfsvoering in de Raad van Bestuur van Essent. Ik kijk er ontzettend naar uit om onze goede werkrelaties op deze manier voort te zetten.”
Boudewijn den Herder nieuwe CCO Essent

Contactpersonen

Maureen Veerman

Maureen Veurman
Senior Woordvoerder
maureen.veurman@essent.nl
+31(0)736861299


 

Hannah van der Weg, Senior Woordvoerder

Hannah van der Weg
Senior Woordvoerder
hannah.van.der.weg@essent.nl
+31(0)736861299


Bent u op zoek naar de klantenservice, klik hier.