Informatie Stijgende energieprijzen: bekijk hier meer informatie en check in Mijn Essent welk contract je hebt. Vragen? Chat met ons.

Stroom & Gas aanbod

Bekijk ons aanbod en de verschillende looptijden. Ook als je alleen stroom nodig hebt.

Bekijk ons aanbod

Meer informatie

Driedubbel voordeel voor trouwe klanten

Thuisvoordeel is het gratis klantprogramma van Essent. Meld je aan en krijg driedubbel voordeel. Zoals tot 10% korting op je stroomtarief. Of regelmatig een leuke verrassing in je mail.


Ik wil Thuisvoordeel

Meer over Thuisvoordeel

Dit heeft Essent ook voor jou

Bij Essent zit je goed met een scherp energiecontract en belonen we je als vaste klant met Thuisvoordeel.
Maar wist je dat we ook je huis energiezuiniger maken, met zonnepanelen of isolatie bijvoorbeeld?
Dat regelen onze servicepartners, en er zit er altijd eentje bij jou in de buurt.

 

Onze klanten beoordelen ons met een 8,1  

9a. image: s en g acties  Stroom en Gas

Voor stroom en gas ben je bij ons aan het goede adres. Vul je postcode en huisnummer in de postcodecheck in en je ziet direct ons aanbod.

Bekijk Stroom en Gas aanbod

 

9a. image: energietarieven  Energietarieven

Met de postcodecheck zie je snel en eenvoudig hoe onze energietarieven in jouw situatie uitpakken. Alle stroom van Essent is groen en wordt volledig opgewekt door windmolens.

Lees meer over onze energietarieven

 

Image item - Verblijfsfunctie  Verhuizen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Ook het regelen van je energiezaken hoort hierbij. Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een energieleverancier? Bekijk dan ons aanbod.

Lees meer over verhuizen en energie

Energieleverancier Essent

Als energieleverancier helpen we ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in de particuliere en zakelijke markt. Alle stroom van Essent is groen en wordt volledig opgewekt door windmolens. Groen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Essent kies je uit een aantal standaard stroom- en gasproducten. Welk contract je ook kiest, bij ons zit je goed. Weten wat je bij het huidige tarief per maand gaat betalen? Vul de postcodecheck in en je weet het binnen 1 minuut.

Meer dan alleen een energieleverancier

Essent wil klanten helpen hun huis of zaak comfortabel én energiezuinig te maken. Wij bieden als energiemaatschappij daarom ook andere slimme, energiegerelateerde producten aan. Bijvoorbeeld zonnepanelen om energie te besparen met je eigen dak, verwarming, of isolatie voor een energiezuinige woning. Deze producten worden geleverd door onze servicepartners, van installatie tot en met onderhoud.