We helpen je graag met het energiezuinig maken van je huis. Bekijk hoe we omgaan met de maatregelen rondom het coronavirus op essent.nl/corona.

Energie besparen via Essent

van persoonlijk advies tot installatie

energie besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen

Energie besparen met je eigen dak? Het kan met zonnepanelen. Niet alleen kostenbesparend, ook beter voor het milieu. Een slimme investering met een hoog rendement. Benieuwd wat jij per jaar kunt besparen?

Meer over zonnepanelen

Energie besparen met isolatie

Isolatie

Isolatie is een logische eerste stap naar een energiezuinige woning. Je kunt makkelijk tot wel 30% op je stookkosten besparen. We helpen je graag op weg met spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie.

Meer over isolatie

Online huisscan

Besparen op je energierekening?

Ontdek je mogelijkheden met de online huisscan

Doe de online huisscan en ontdek hoe jij thuis energie bespaart en je energierekening verlaagt. We helpen je van A tot Z: van gratis energieadvies op maat tot installatie.

Verwarmen van je huis

Verwarming

We bieden voor ieder huis passende verwarmingsoplossingen. Bijvoorbeeld warmtepompen en cv-ketels, maar ook boilers en geisers. Zo geniet je altijd van een warme woning.

Meer over verwarmen

Ventilatie

Ventilatie

Een goed geventileerde woning is belangrijk voor je gezondheid. Reinig of vervang je ventilatiesysteem daarom op tijd. Zo geniet je van frisse, schone lucht in huis.

Meer over ventilatie

Altijd een servicepartner in de buurt

Essent werkt samen met lokale servicepartners: specialisten in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of isolatie. Zo ben je zeker van vakmanschap en professionaliteit. Onze servicepartners verzorgen de adviesgesprekken en offertes en voeren de werkzaamheden uit. Er is altijd een servicepartner bij je in de buurt. 

Een servicepartner bij je in de buurt