Het verhaal van Looman Salades

Zorgeloos zakendoen - Powered by Essent

"Samenwerken is heel belangrijk. Zonder energie zijn we niks. Bakjes vullen gaat niet zonder stroom."

Als ambachtelijke saladefabrikant hechten broers Hans & Anton Looman van Looman Salades veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. En om voor deze kwaliteit in te staan, zijn ze vaak midden in het productieproces te vinden voor controles en aansturing. “Alleen zou ik dit bedrijf niet kunnen runnen”, geeft Hans aan. “Samen staan we sterk”, valt Anton hem bij.  Samenwerken is daarin heel belangrijk vinden ze. “We zitten er, zeg maar bovenop!” 

Zorgeloos zakendoen

"Wij houden zelf ook van korte lijntjes en dat gevoel hebben we bij Essent ook. We hebben een 5-jarig energiecontract voor een vast bedrag. Zo weet je tenminste 5 jaar lang waar je aan toe bent. Als wij Essent nodig hebben, dan is het een belletje en 9 van de 10 keer krijg je dezelfde persoon aan de lijn."

De voordelen van zorgeloos zakendoen

  • 1 aanspreekpunt voor al uw energiezaken
  • 24/7 zelf online uw energiezaken regelen, ook uw energie-inkoop
  • Pro-actief advies over uw energie-inkoop en duurzaam ondernemen

Een duurzame wereld & duurzame relaties

Met de uitbreiding van de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld. Met diensten zoals de EnergieFitScan stellen we ook ondernemers in staat om duurzamer te ondernemen en kosten te besparen. 

Duurzaamheid bij Essent betekent ook dat we ook aandacht hebben voor onze sociale rol. Mensen staan bij ons nadrukkelijk voorop: Klanten, medewerkers en partners. Via ‘Powered by Essent’ willen we u als ondernemer een platform bieden voor uw ondernemersverhaal. Welke diensten en/of producten levert u met energie, wat zijn uw dromen en ambities? Deel uw verhaal.

Vraag ook een EnergieFitScan aan
Met de gratis EnergieFitScan op locatie ziet in een oogopslag waar u energiewinst laat liggen. En met welke maatregelen u deze kosten terugverdient. Een adviseur komt langs, geeft advies en ondersteunt u een jaar lang bij het doorvoeren van de maatregelen. 

Vraag EnergieFitScan aan


Bepaal zélf het moment om energie in te kopen
Uw bedrijf gebruikt veel energie en daarom wilt meteen instappen als de prijzen laag zijn. Omdat u geen tijd te verliezen heeft, heeft u daarom bij Essent 1 aanspreekpunt én regelt u uw energiezaken in de energiemanagementtool Mijn Essent, uw zakelijke energie online. 

Maak kennis

“Als wij Essent nodig hebben,
dan is het een belletje
en 9 van de 10 keer krijg je
dezelfde persoon aan de lijn.” 

Kijk mee met Kappert

Voor Edwin Kappert van Timmerfabriek Kappert is duurzaam ondernemen eigenlijk heel vanzelfsprekend. Het bedrijf werkt met duurzame materialen. 

Naar het hele verhaal

Kijk mee met Roto B.V

Roto B.V. heeft weinig op met energie. Wim van Rooy, eigenaar van autobedrijf Roto B.V. vindt het als vanzelfsprekend dat het licht brandt.

Naar het hele verhaal

Kennis & inspiratie

Regel uw energiezaken slim en bespaar.
Met onze marktanalyses, bespaartips en handige info over regelgeving en energie inkopen.

Lees de laatste artikelen

Blijf op de hoogte

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Handige informatie om het juiste inkoopmoment te bepalen. 

Nu inschrijven