"Samenwerken is heel belangrijk. Zonder energie zijn we niks. Bakjes vullen gaat niet zonder stroom."


Als ambachtelijke saladefabrikant hechten broers Hans & Anton Looman van Looman Salades veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. En om voor deze kwaliteit in te staan, zijn ze vaak midden in het productieproces te vinden voor controles en aansturing. “Alleen zou ik dit bedrijf niet kunnen runnen”, geeft Hans aan. “Samen staan we sterk”, valt Anton hem bij.  Samenwerken is daarin heel belangrijk vinden ze. “We zitten er, zeg maar bovenop!” 

Zorgeloos zakendoen

"Wij houden zelf ook van korte lijntjes en dat gevoel hebben we bij Essent ook. We hebben een 5-jarig energiecontract voor een vast bedrag. Zo weet je tenminste 5 jaar lang waar je aan toe bent. Als wij Essent nodig hebben, dan is het een belletje en 9 van de 10 keer krijg je dezelfde persoon aan de lijn."

De voordelen van zorgeloos zakendoen

  • 1 aanspreekpunt voor al uw energiezaken
  • 24/7 zelf online uw energiezaken regelen, ook uw energie-inkoop
  • Pro-actief advies over uw energie-inkoop en duurzaam ondernemen

Vraag ook een EnergieFitScan aan

Met de gratis EnergieFitScan op locatie ziet in een oogopslag waar u energiewinst laat liggen. En met welke maatregelen u deze kosten terugverdient. Een adviseur komt langs, geeft advies en ondersteunt u een jaar lang bij het doorvoeren van de maatregelen. 

Vraag EnergieFitScan aan

Bepaal zélf het moment om energie in te kopen
Uw bedrijf gebruikt veel energie en daarom wilt meteen instappen als de prijzen laag zijn. Omdat u geen tijd te verliezen heeft, heeft u daarom bij Essent 1 aanspreekpunt én regelt u uw energiezaken in de energiemanagementtool Mijn Essent, uw zakelijke energie online. 

Maak kennis