9 november 2018

Leestijd: 1 minuut

"Samenwerken is heel belangrijk. Zonder energie zijn we niks. Bakjes vullen gaat niet zonder stroom."

In de miniserie Powered by Essent vertellen ondernemers met trots over hun bedrijf. Over wat hen energie geeft én over hoe zij zorgen dat hun energie goed geregeld is. Deze keer: Hans en Anton Looman, van Looman Salades.

Samenwerken voor kwaliteit

Als ambachtelijke saladefabrikant hechten de broers Hans & Anton Looman van Looman Salades veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. En om voor deze kwaliteit in te staan, zijn ze vaak midden in het productieproces te vinden voor controles en aansturing.

“Alleen zou ik dit bedrijf niet kunnen runnen”, geeft Hans aan. “Samen staan we sterk”, valt Anton hem bij.  Samenwerken is daarin heel belangrijk vinden ze. “We zitten er, zeg maar bovenop!” 

In deze video vertellen Hans en Anton hun ondernemersverhaal:

Zorgeloos zakendoen

"Wij houden van korte lijntjes en dat gevoel hebben we bij Essent ook. We hebben een 5-jarig energiecontract voor een vast bedrag. Zo weet je tenminste 5 jaar lang waar je aan toe bent. Als wij Essent nodig hebben, dan is het een belletje en 9 van de 10 keer krijg je dezelfde persoon aan de lijn."

De voordelen van zorgeloos zakendoen voor onze grootzakelijke klanten:

  • 1 aanspreekpunt voor al je energiezaken;
  • 24/7 zelf online je energiezaken regelen, ook je energie-inkoop;
  • pro-actief advies over je energie-inkoop en duurzaam ondernemen.

Een duurzame wereld & duurzame relaties

Met de uitbreiding van de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld. Met diensten zoals de EnergieFitScan stellen we ook ondernemers in staat om duurzamer te ondernemen en kosten te besparen. 

Duurzaamheid bij Essent betekent ook dat we ook aandacht hebben voor onze sociale rol. Mensen staan bij ons nadrukkelijk voorop: klanten, medewerkers en partners. Via ‘Powered by Essent’ willen we jou als ondernemer een platform bieden voor je ondernemersverhaal.