Tegenwoordig bestaan er heel veel manieren om uw woning energiezuiniger te maken. Met diverse investeringen in uw huis kunt u grote besparingen realiseren. We zetten een aantal mogelijkheden en ervaringen van anderen op een rij: hoeveel heeft het gekost, hoe is het gegaan en welke investering is gedaan?

Ervaringen met energie

Als u graag energie wilt besparen en tegelijkertijd het wooncomfort van uw huis flink wilt verhogen, dan is het nemen van energiebesparende maatregelen erg interessant. U bespaart daarmee meteen op uw maandelijkse energierekening en verdient de kosten van de investering vanzelf terug. De lijst met energiebesparende maatregelen die u kunt nemen is lang. Zo kunt u onder andere investeren in:

Zoals u ziet, zijn er veel mogelijkheden, waarvan er ongetwijfeld een of meerdere voor u interessant kunnen zijn. Maar hoeveel geld heeft de uitvoering van bijvoorbeeld de zonnepanelen of de warmtepomp gekost? Hoe is de installatie verlopen en waar moet u voor oppassen? Is de klant tevreden met het resultaat?

Neem voor meer informatie contact op met Essent of laat u inspireren door de goede Essent reviews en andere energieleveranciers. Deze ervaringen bieden u een antwoord op alle vragen die anderen ook hebben gehad. Ook ervaringsdeskundigen delen hun mening en geven tips. Voor het overstappen naar stroom en gas van Essent geven klanten bovendien een gemiddelde beoordeling van 8,1. Ongeveer 90% van de bestaande klanten beveelt ook Essent aan als energiepartner. Twijfelt u tussen Essent of Nuon? Of tussen Essent en andere leveranciers? De keuze van een energieleverancier is heel persoonlijk. Bekijk tips voor het vergelijken van energieleveranciers. Kiest u voor ons? Daar krijgt u een hoop voor terug. Bijvoorbeeld altijd 100% Groene Windstroom, ons Thuisvoordeelprogramma, een handige app én natuurlijk scherpe tarieven.

Besparen op energie én uw woonlasten

Een energiezuinige woning loont. U bespaart niet alleen op de maandelijkse energiekosten, maar het is ook goed voor het milieu en levert meer wooncomfort op. Een woning met lage energielasten is ook bij verkoop voor nieuwe eigenaren heel interessant en voor u waardeverhogend. Met een energiezuinige woning bent u minder afhankelijk van stijgende energieprijzen.

Subsidies voor energiebesparende maatregelen

Als u energiebesparende maatregelen wilt nemen, dan moet u een investering doen. Dat kan afhankelijk van uw keuze best veel geld zijn. Gelukkig zijn er veel subsidie- en financieringsregelingen. Hiermee krijgt u een aanzienlijke tegemoetkoming in de kosten. Er zijn landelijke regelingen, maar ook lokaal wordt vaak subsidie gegeven. Er zijn ook mogelijkheden om heel goedkoop geld te lenen voor energiebesparende maatregelen.

Zonnepanelen bij Essent

Essent realiseert en ondersteunt veel bij de verschillende projecten waarvan u de gebruikerservaringen kunt zien. We helpen u graag, bijvoorbeeld met de keuze voor en installatie van zonnepanelen. Nieuwsgierig? Hier leest u meer over de zonnepanelen van Essent.