Groene energie is belangrijk om de aarde te beschermen. Er wordt volop geïnvesteerd in groene energie, en ook door u wanneer u kiest voor groene energie in uw energiecontract. Toch kan het afnemen of investeren in groene energie prijzig zijn. Is het dan mogelijk om gedeeltelijk groene energie af te nemen?

Ja, gedeeltelijk groene energie is mogelijk

Dat is een fijn antwoord: het is mogelijk om gedeeltelijk groene energie af te nemen. U kunt bij het samenstellen van uw energiecontract kiezen voor bijvoorbeeld grijs gas met CO2-compensatie in combinatie met windenergie.

Alleen windenergie of toch zonne-energie

U hoeft ook niet te investeren in alle bronnen van groene energie. Kies eens voor groene stroom uit windenergie of laat zonnepanelen op uw dak leggen waarmee u uw woning van energie voorziet. Dat is immers ook groene energie.

Persoonlijk energiecontract

Er zijn volop mogelijkheden. Vraag er eens naar bij uw energiemaatschappij. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen energieproduct. Ook hebben we op maat gemaakte pakketten waarbij groene en grijze energie met elkaar wordt gecombineerd voor een gunstige energieprijs. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel groene en hoeveel grijze energie u in uw energiepakket wilt samenstellen. Voor de kwaliteit hoeft u het niet te laten, want wij zorgen ervoor dat uw woning geheel van energie wordt voorzien.