Hoe leert de Nest thermostaat uw ritme?

De Nest Learning Thermostat™ is zelflerend. Hoe gaat dat in zijn werk? Wat doet de Nest thermostaat als u geen vast ritme hebt? U leest er hier alles over.

Wat is een zelflerende thermostaat?

Een zelflerende thermostaat onthoudt wanneer u hem hoger of lager zet. Na verloop van tijd neemt hij uw dagritme over. Enkele voorbeelden:

Werkt een zelflerende thermostaat ook zonder vast ritme?

Ook al willen we het niet altijd toegeven, mensen zijn gewoontedieren. Er zit altijd wel een of andere regelmaat in de tijden waarop u weggaat en thuiskomt. Alleen als u de Nest thermostaat nog maar net in huis hebt, kan hij zich nog wel eens vergissen. Stel, u gaat op een dinsdagavond naar het theater. De zelflerende thermostaat 'weet' dan niet of u elke dag naar het theater gaat, elke dinsdag, of vrijwel nooit. Na een paar weken is dat geen probleem meer. De Nest thermostaat ziet dan duidelijk het verschil tussen uw vaste patronen en de uitzonderingen.

Meer weten?

De Nest thermostaat is een mooie, intelligente gadget die u kan helpen te besparen op uw energieverbruik. Wilt u meer weten? Op onze uitgebreide informatiepagina vindt u alles wat u wilt weten over de Nest thermostaat.


Alles over de Nest thermostaat