Week van de Ondernemer 2017

Energie voor de toekomst

Uw toekomst en die van uw bedrijf vormgeven; dát is waar u als ondernemer elke dag opnieuw mee bezig bent. Grote kans dat u maar weinig tijd heeft om u te verdiepen in het verduurzamen van de energievoorziening van uw bedrijf. Maar wist u dat het wel degelijk loont om te kiezen voor slimme, toekomstgerichte energieoplossingen? Essent Zakelijk helpt u op weg!

Tijdens de Week van de Ondernemer delen wij graag onze kennis en inspiratie met u!


Van Nelle Fabriek Rotterdam  27 september
Klokgebouw Eindhoven   11 oktober
RAI Amsterdam   21-22-23 november
Thomas Rau

Klaar voor een nieuwe manier van denken?

Niet handelen vanuit ‘wat op dit moment haalbaar is’, maar vanuit ‘wat in de toekomst nodig is’. Dat is het gedachtegoed van Thomas Rau (ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair) Tijdens zijn keynote ‘De omslag naar een nieuwe economie’ zal hij u op een nieuw denkspoor zetten!

Essent Zakelijk tijdens WVDO 2016

Kijk hier voor een sfeerimpressie van de drukbezochte ontbijt-, contact area-, en theatersessies met als thema Strategie.

Building Better Business video
EnergieFitScan

Hoe ‘energiefit’ bent u en hoe scoort uw bedrijf?

Kom naar de stand van Essent en laat direct uw persoonlijke energie én die van uw bedrijf testen.
Uw persoonlijke energie meten we onder begeleiding van de trainers van Bodytec. Zij demonstreren een ultra moderne manier van sporten die je ook nog eens veel tijd bespaart! Een krachtige full body workout van ‘Electro Muscle Stimulation’ (EMS). 
De energie van uw bedrijf testen? Kom naar de stand en ontvang persoonlijke tips voor energiebesparing in uw bedrijf door middel van de EnergieFitScan