Informatie Stijgende zakelijke energietarieven: bekijk de informatie over de stijgende energieprijzen en check in Mijn Essent Zakelijk welk contract je hebt. Voor 95% van de klanten geldt dat je goed zit met je huidige contract.

Verlengen is zo geregeld!

Je zakelijke contract verlengen is heel makkelijk. Log in en verleng online je contract. Je stroom en/of gas blijft dan gewoon doorlopen.
Bestel nu je zakelijke stroom en gas - wij regelen de rest.

 

Stroom en gas voor bedrijven


Regel het online

Log in en bekijk je aanbod. Met een paar klikken, bevestig je je nieuwe contract. Zo is het snel en makkelijk geregeld! 

Stroom en gas voor bedrijven


Bevestiging per mail

We laten je meteen na het verlengen weten dat alles in orde is. Hierover sturen we je een e-mail.

Stroom en gas voor bedrijven


Start verlenging 

We regelen alles zo snel mogelijk, zodat je nieuwe energiecontract start op de afgesproken datum.

 

Standaard groene stroom

Bij ons krijg je zoals je gewend bent altijd groene stroom. Standaard krijg je groene stroom uit Europese windparken. Natuurlijk voor een goede prijs.

 

Dit zeggen onze klanten


Image: klantbeoordelingImage: aanbevelingImage: onze klanten 

 

Netjes geïnformeerd

"De verlenging is naar mijn gevoel perfect verlopen. Ik werd netjes geïnformeerd."

Alles prima geregeld

"Alles is prima geregeld. Ik heb voor de verlenging bijna niets hoeven doen."

Terug van weggeweest

"Ik had eerdere ervaringen met Essent en was altijd erg tevreden. Nu ben ik weer terug."

Handig om te weten over verlengen bij Essent

Je kunt heel makkelijk zien hoe je prijs voor stroom en gas is opgebouwd. Bijvoorbeeld de prijs per kWh of m3, de belastingen en de netbeheerkosten. 

Hoe?

Bereken je aanbod en klik daarna op de link: 'Hoe is dit bedrag opgebouwd?'. Dan krijg je een handig overzicht met alle onderdelen van de prijs. 

Heb je momenteel een contract met een looptijd van 3 of 5 jaar dan ben je 1 jaar voor de einddatum van je contract verlengbaar

Heb je momenteel een contract met een looptijd van 1 jaar dan bent je 6 maanden voor de einddatum van je contract verlengbaar.

Als je besluit je contract niet te verlengen voor de einddatum van je contract dan ga je automatisch over naar een contract met variabele tarieven. Dat wil zeggen dat je het contract vanaf dan maandelijks op kunt zeggen en gebruikt maakt van onze variabele stroom en gas producten. Je kunt op ieder moment besluiten je contract weer vast te leggen.

Besparen op elektriciteit en gas is steeds belangrijker. Maar waar begin je? De beste besparing hangt natuurlijk af van je bedrijf en van je pand. Daarom maken onze adviseurs graag een persoonlijk bespaarplan voor je, zodat je precies weet wat voor jou de beste investeringen zijn.