Maximaal profiteren van gunstige tarieven

Februari 2016

De olieprijs is al een tijdje bezig aan een flinke duikeling. In 2014 stond de prijs voor een vat ruwe olie nog ruim boven de 100 dollar, maar inmiddels dook de prijs onder de 30 dollar per vat. Dat heeft vooral te maken met de overproductie door Saoedi-Arabi√ę en andere OPEC-landen. Zij houden hun productie op peil om concurrenten uit de markt te drukken. Bovendien schroeft ook Iran zijn productie momenteel omhoog na het opheffen van de internationale sancties tegen dat land.

Tegelijkertijd heerst er pessimisme over de groei van de wereldeconomie. Daardoor daalt de vraag naar ruwe olie.

Wat merkt u van de lage olieprijs?

De brandstofprijzen aan de pomp dalen dit jaar naar verwachting verder. Dat is uiteraard gunstig voor automobilisten, maar ook voor bedrijven; zij zien hun transportkosten dalen. Verder vallen de energietarieven in 2016 lager uit. Voor ondernemers is dit dan ook een goed moment om een contract af te sluiten voor het leveringsjaar 2016; u profiteert dan maximaal van de gunstige tarieven.

Wilt u ook profiteren van de huidige gunstige tarieven? Team Zakelijk staat voor u klaar om u een scherpe energiedeal aan te bieden.