Energiecontract afsluiten bij Essent

Ondernemers kiezen Essent

Klant worden van Essent is voordelig en eenvoudig. Wij regelen alles voor u. Als klant profiteert u meteen van onze persoonlijke service en ons advies over energie besparen en wet- en regelgeving. 

testimonial

Meer dan 65.000 ondernemers kiezen voor Essent

… en zij waarderen ons gemiddeld met ruim een 8! Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Lees alle reviews op Klantenvertellen.nl. Of lees en bekijk de uitgebreide verhalen van The Bike Doctor en andere klanten.

Dit doet Essent Zakelijk voor u


Eenvoudig overstappen
Overstappen regelt u binnen 3 minuten online. Wij regelen alles voor u met uw huidige leverancier. En natuurlijk krijgt u de beste deal.Altijd duurzaam

Wij leveren standaard groene stroom. Liever nog duurzamer? Kies voor CO2-neutraal, biogas en onze duurzame producten.


Uw kennispartner in energie
Wij helpen u uw energiezaken regelen én met besparen. Met bespaartips, persoonlijk advies, evenementen en handige tools.Image Item: icoon klantenvertellenOnline en persoonlijk

Regel 24/ 7 al uw zaken online in Mijn Essent, zelfs overstappen. Liever persoonlijk contact? Onze adviseurs helpen u graag telefonisch.

Profiteer van onze tips, adviezen en kennis en bespaar

Essent maakt energie besparen makkelijk

Energie besparen? Wij nemen u het uitzoekwerk uit handen. Na onze EnergieFitScan weet u precies welke maatregelen voor u het meest efficiënt zijn en welke wetten en subsidies er voor u gelden. En met onze producten kunt u concreet aan de slag, bijvoorbeeld met zonnepanelen en ledverlichting. Zo maken we het u makkelijk om energie én kosten te besparen.

Tips, praktisch advies en evenementen

Samen met MKB-Nederland organiseert Essent landelijke en regionale bijeenkomsten voor ondernemers. Met thema's als energie besparen, duurzaamheid en wet- en regelgeving. Kom langs, stel uw vragen en laat u informeren en inspireren!

Wim van Rooy

 

Speciale energielevering

Er zijn situaties dat uw bedrijf speciale energielevering nodig heeft. Ook dan helpen wij u graag met één van onze diensten zoals spoedaanvraag, tijdelijke levering of een leegstandscontract. 

 

Overstappen doet u in 3 stappen. Gewoon online.

Stap 1 - Kies uw pakket

Ontdek uw energiecontract

In onze handige online tool ontdekt u binnen 3 minuten welk pakket het best bij u past. En u krijgt meteen een overzicht van het tarief en de voorwaarden. Compleet, duidelijk en zonder verrassingen. Heeft u hier vragen over? Dan helpen onze adviseurs u graag telefonisch verder.

Stap 2 - Sluit uw contract af

Uw contract voor zakelijke energie afsluiten

De deal uit stap 1 kunt u meteen online afsluiten. U vult uw gegevens in en wij verwerken uw contract voor u. Zo geregeld dus. 

Stap 3 - Overstappen

Welkom als nieuwe klant!

Dat was maximaal 5 minuten werk. De laatste stap kost u nog minder tijd. Wij regelen verder uw overstap en het opzeggen van uw huidige contract. U hoeft alleen uw meterstanden nog aan ons door te geven. Houd er wel rekening mee dat u nog een eindafrekening van uw huidige leverancier krijgt.

Dat was alles. We maken het u graag makkelijk.