Edwin Kappert

Nieuwleusen 17 november - Voor Edwin Kappert van Timmerfabriek Kappert is duurzaam ondernemen eigenlijk heel vanzelfsprekend. Het bedrijf werkt met duurzame materialen en duurzaam hout. Verder wordt het water in de verwarming verwarmd door middel van de warmte die vrijkomt bij het verbranden van de houtkrullen. Deze houtkrullen en het zaagsel worden door heel het bedrijf automatisch afgezogen. “We zijn een aardig eind op weg om zelfvoorzienend te zijn” aldus Edwin.

Toekomstbestendig ondernemen - Powered by Essent

"Naast dat Essent prijstechnisch de beste aanbieding kon maken, is ook de gratis EnergieFitScan erg goed bevallen. Uit de energiescan kwam naar voren dat we nog meer met LED-verlichting konden besparen. Inmiddels is de verlichting op kantoor en in de kantine aangepast. We hebben verder samen met Essent gekeken naar zonnepanelen. De subsidie is inmiddels toegekend en we zijn in een ver stadium om zonnepanelen aan te schaffen". 

De voordelen van toekomstbestendig ondernemen:

  • Kosten worden bespaard en energiewinst behaald
  • Het draagt bij aan uw MVO-doelstellingen
  • U voldoet aan wet- en regelgeving volgens de wet Milieubeheer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een duurzame wereld & duurzame relaties – Powered by Essent

Met de uitbreiding van de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld. Met diensten zoals de EnergieFitScan stellen we ook ondernemers in staat om duurzamer te ondernemen en kosten te besparen.

Duurzaamheid bij Essent betekent ook dat we ook aandacht hebben voor onze sociale rol. Mensen staan bij ons nadrukkelijk voorop: Klanten, medewerkers en partners. Via ‘Powered by Essent’ willen we u als ondernemer een platform bieden voor uw ondernemersverhaal. Welke diensten en/of producten levert u met energie, wat zijn uw dromen en ambities? Deel uw verhaal

Eenvoudig duurzaam ondernemen

Essent Zakelijk helpt u met uw energiezaken. Wanneer u op uw energiepost wilt besparen, dan regelen we voor u scherpe gas- en elektriciteitstarieven. Maar wist u dat u pas echt energiewinst behaalt door energiebesparende maatregelen te nemen?

Bepaal zélf het moment om energie in te kopen

Uw bedrijf gebruikt veel energie en daarom wilt meteen instappen als de prijzen laag zijn. Omdat u geen tijd te verliezen heeft, heeft u daarom bij Essent 1 aanspreekpunt én regelt u uw energiezaken in de energiemanagementtool Mijn Essent, uw zakelijke energie online.

“We hebben samen met Essent gekeken naar zonnepanelen. De subsidie is inmiddels toegekend en we zijn in een ver stadium om zonnepanelen aan te schaffen.” 

Edwin Kappert, Timmerfabriek Kappert


 

Kijk mee met Looman salades

Als ambachtelijke saladefabrikant hechten Hans & Anton Looman van Looman salades veel waarde aan de kwaliteit van hun producten.

Kijk mee met Roto B.V

Roto B.V. heeft weinig op met energie. Wim van Rooy, eigenaar van autobedrijf Roto B.V. vindt het als vanzelfsprekend dat het licht brandt.

Marktinformatie blog

Lees de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt en de analyses van onze experts. Handige informatie om het juiste inkoopmoment te bepalen.

Blijf op de hoogte

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Handige informatie om het juiste inkoopmoment te bepalen.