Edwin Kappert

Dordrecht - Als fietsenmaker geeft A.Hamraz, eigenaar van The Bike Doktor, altijd een beetje extra service. Hij maakt graag klanten blij met een mooie fiets of een vakkundige reparatie. In zijn fietsenwinkel The Bike Doktor komen zijn klanten dan ook graag terug. "Als ik zie dat iemand blij is, dan word ik daar ook blij van." Zowel zakelijk als privé is hij daarom al jaren met plezier klant bij Essent.

Service van de zaak - Powered by Essent

Meneer Hamraz doet altijd net iets extra's bij elke fiets die hij repareert. De fiets even schoonmaken of de rem goed afstellen bijvoorbeeld. Want service vindt hij belangrijk. Ook als hij zelf klant is. "Essent levert energie én wil mensen tevreden houden. Hoe? Met hele goede service. Want als de service goed is, dan doe je iets goeds voor de mens. En op die manier maak je mensen blij." 

De voordelen van Essent:

  • Uw kennispartner in energie, met pro-actief advies
  • Bespaar energie en kosten met de gratis EnergieFitScan
  • Regel 24/7 gemakkelijk uw zaken online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een duurzame wereld & duurzame relaties – Powered by Essent

Met de uitbreiding van de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld. Met diensten zoals de EnergieFitScan stellen we ook ondernemers in staat om duurzamer te ondernemen en kosten te besparen.

Duurzaamheid bij Essent betekent ook dat we ook aandacht hebben voor onze sociale rol. Mensen staan bij ons nadrukkelijk voorop: Klanten, medewerkers en partners. Via ‘Powered by Essent’ willen we u als ondernemer een platform bieden voor uw ondernemersverhaal. Welke diensten en/of producten levert u met energie, wat zijn uw dromen en ambities? Deel uw verhaal

Kies in 3 minuten online uw ideale energiedeal

In 5 simpele stappen ontdekt u welk pakket bij u past, met een compleet en duidelijk overzicht van het tarief en de voorwaarden. Goede deal? U kunt deze meteen online afsluiten. Overstappen is dus zo geregeld. Dan kunt u zich weer richten op uw bedrijf.

Vraag ook een EnergieFitScan aan

Essent Zakelijk helpt u als ondernemer met uw energiezaken. Wanneer u op uw energiepost wilt besparen, dan regelen we voor u scherpe gas- en elektriciteitstarieven. Maar wist u dat u pas echt energiewinst behaalt door energiebesparende maatregelen te nemen?

“Met elke fiets probeer ik iets extra's te doen. Net als Essent, die energie levert én mensen tevreden wil houden. Hoe? Met hele goede service. ” 

A. Hamraz, The Bike Doctor


 

Kijk mee met Kappert

Voor Edwin Kappert van Timmerfabriek Kappert is duurzaam ondernemen eigenlijk heel vanzelfsprekend. Het bedrijf werkt met duurzame materialen. 

Blijf op de hoogte

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Handige informatie om het juiste inkoopmoment te bepalen. 

Marktinformatie blog

Lees de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt en de analyses van onze experts. Handige informatie om het juiste inkoopmoment te bepalen.

Kijk mee met Roto B.V

Als ambachtelijke saladefabrikant hechten Hans & Anton Looman van Looman salades veel waarde aan de kwaliteit van hun producten.