Essent BespaarAdviseur

Zo makkelijk kan energie besparen zijn!

Maak kennis met uw BespaarAdviseur

Energie besparen is veel makkelijker als we het samen doen. Uw vaste BespaarAdviseur kent uw pand en wensen en helpt u bij elke stap. We bekijken uw pand, maken samen een bespaarplan en gaan aan de slag! 

Essent BespaarAdviseur

"De opbrengsten van de bespaarmogelijkheden zijn vaak een eye-opener. Dat is mooi om te zien!"

BespaarAdviseur Aiive helpt u met besparen

Ik zie vaak dat ondernemers wel energie willen besparen, maar niet weten waar te beginnen. En dat is heel begrijpelijk. Ik kan hierbij helpen. Samen bekijken we uw pand en ontdekken we de mogelijkheden. En bij elke volgende stap help ik u.

  • U weet hoe u het best kunt besparen
  • De mogelijkheden voor subsidies bekijken we samen
  • Ik blijf u begeleiden tijdens de installatie

Kortom: u steekt uw tijd in uw bedrijf en ik regel de rest. Zullen we eens kennis maken?

Manege de Spreng kan veel besparen

“We willen nu investeren, zodat er meer geld overblijft voor nieuwe spullen. BespaarAdviseur Joost wees me op dingen waar je eigenlijk nooit op let. Dat gaf een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Ledverlichting is voor ons een goede eerste stap."

Edwin Boone, beheerder manege de Spreng

BespaarAdviseur

Bespaar tijd én geld met de BespaarAdviseur

De toolkit van de BespaarAdviseur is goed gevuld, zodat we u goed en persoonlijk kunnen helpen.
Image: BespaarAdviseur

Bespaaradvies

De BespaarAdviseur onderzoekt uw pand goed. Daarna krijgt u een advies op maat. U weet wat de beste maatregelen zijn, wat deze kosten en wat ze opleveren.

Subsidie-check

Subsidies verlagen de kosten flink. De BespaarAdviseur kent de subsidies en weet welke subsidies voor u gelden. Zelfs de aanvraag kan de BespaarAdviseur regelen.

Wet-check

Soms is energie besparen verplicht. Of moet u zich aan extra regels houden. De BespaarAdviseur zoekt het voor u uit en helpt u om aan de wetten te voldoen.

Installatie en begeleiding

Samen met onze partners bij u in de buurt zorgt de BespaarAdviseur voor de installatie. U kunt er zeker van zijn dat deze lokale specialisten kwaliteit leveren. En de BespaarAdviseur begeleidt alles.

Antwoorden op uw vragen over de BespaarAdviseur

Is het niet ontzettend handig als een vast persoon uw bedrijf helpt met alles rond energie besparen? Met een advies op maat over hoe u het best energie kunt besparen, met het aanvragen van de subsidies én met het installeren van bijvoorbeeld zonnepanelen? En die u ook nog eens helpt met voldoen aan de energiewetten?

Die persoon is de BespaarAdviseur. Hij maakt uw energiezaken écht makkelijk voor u.

De BespaarAdviseur is uw vaste contactpersoon. Het is dus belangrijk dat hij uw pand én de mogelijkheden goed kent. Tijdens het eerste bezoek loopt u samen een ronde door het pand. Hij onderzoekt dan alle ruimtes en de installaties. En u kunt gerust al uw vragen stellen.

De conclusies krijgt u in een duidelijk rapport. Na het eerste bezoek weet u precies wat uw mogelijkheden zijn, wat deze kosten en wat ze opleveren. En samen met de adviseur kunt u een goede keuze maken voor uw bedrijf.

De BespaarAdviseur helpt u persoonlijk. Het hangt dus helemaal van uw situatie af wat we voor u doen. Bijvoorbeeld:

  • Bespaaradvies 
  • Aanvragen subsidies
  • Hulp met voldoen aan wetgeving
  • Offertes aanvragen
  • Begeleiding bij uitvoering maatregelen

Niets. De BespaarAdviseur is een gratis dienst voor uw bedrijf. Dus voor het onderzoek op locatie, het advies, de begeleiding en de hulp bij het aanvragen van subsidies betaalt u niets. Alleen als u kiest voor de InfoPlichtService, betaalt u een kleine bijdrage.

Nee hoor.

De BespaarAdviseur kan u in het hele vervolgtraject begeleiden. Van subsidies aanvragen tot de installatie van bijvoorbeeld zonnepanelen en ledverlichting. Wel zo handig, maar natuurlijk niet verplicht.