“Bij Essent zijn de collega’s betrokken en is er de drive om continu te willen verbeteren. Ik leer nog elke dag!”

Ik ben bij Essent gestart als commercieel trainee en inmiddels anderhalf jaar werkzaam als teammanager van een commercieel klantenserviceteam. De open en flexibele werkomgeving van Essent sprak mij erg aan, en daarnaast de betrokken collega’s en de drive om continu te willen verbeteren. Dankzij het traineeship en de daarbij behorende trainingen en opdrachten heb ik in korte tijd veel geleerd over het bedrijf en mijzelf. Ook in mijn huidige functie leer ik nog elke dag!

Mijn ervaring is dat er bij Essent altijd ruimte is voor een goed idee, mits goed onderbouwd. Zo heb ik zelf vorig jaar een groot internationaal event mogen organiseren, omdat ik en twee andere collega’s vonden dat er binnen RWE meer gehaald zou kunnen worden uit ons internationale netwerk. We maakten een goed onderbouwd plan, benaderden de juiste stakeholders en zo kregen we hier budget en tijd voor.

Bij Essent is iedereen persoonlijk betrokken bij elkaar. Dat is erg fijn en goed voor de werksfeer. Maar gelukkig kunnen we ook een stevig dialoog met elkaar aangaan als dat nodig is.