"Door de grootte van het bedrijf kun je je eigen carrière vormgeven"

7 jaar geleden ben ik als Managementtrainee bij Essent begonnen. Essent was en is een gewild bedrijf en het Trainee Programma was toen al meerdere jaren uitgeroepen tot het beste Traineeship van Nederland. Een mooie kans dus en heel bijzonder om uitgekozen te worden uit meer dan 500 aanmeldingen. Doordat ik een technische en commerciële studie had afgerond en de energiemarkt steeds meer in transitie kwam, leek Essent mij het perfecte bedrijf om mijn carrière te starten. 

Na een tweejarig Traineeship, waarvan 1 jaar in Geneve, heb ik met een groep experts een dochteronderneming van Essent geheel opnieuw neergezet en opgebouwd. Dit was het merk Powerhouse. Mijn ambitie was altijd leiding te geven aan een groep experts. Sinds anderhalf jaar ben ik nu Manager Products van Essent en stuur een team aan van negen Product en Proposition Managers. Met deze groep zijn we continu bezig onze producten aan te laten sluiten op de klantvraag en de snel veranderende markt. Wat mijn volgende stap gaat zijn… we zullen zien, maar mogelijkheden genoeg! 

Werken bij Essent is leuk en turbulent. Je moet het zelf doen en je eigen carrière vormgeven maar dit kan door de grootte van het bedrijf. Daarnaast werk je continu samen met heel veel slimme, leuke en inspirerende mensen.