“Vier jaar geleden kwam ik in Den Bosch wonen en wilde ik per se bij Essent werken!”

Vier jaar geleden kwam ik in Den Bosch wonen en wilde per se bij Essent werken: een sterk merk met een corporate communicatie-afdeling én gevestigd in Den Bosch. Ik ben als uitzendkracht begonnen bij de supportafdeling van de klantenservice, omdat er bij corporate communicatie geen vacature was. Een aantal kopjes koffie met collega’s van communicatie later, kwam er een vacature en werd ik eindredacteur van ons online dialoogplatform voor de energiesector. Een jaar later werd mij gevraagd of ik de vertrekkende woordvoerder op wilde volgen. Heel graag natuurlijk! Na anderhalf jaar wilde ik graag meer pro-actief en breder werken. Dat doe ik nu als PR adviseur en daar ben ik ontzettend blij mee.

PR is meer dan free publicity in de krant of een item op tv. Het gaat om dialoog met stakeholders, met boodschappen en op plekken die voor hen relevant zijn. Dat vergt creatief vermogen. Doordat ik bij Essent mag denken in mensen in plaats van middelen, kan ik Essent in de maatschappij en de markt op de gewenste manier neerzetten.

Bij Essent leer je veel dingen die je niet uit een boekje kunt halen. Over hoe je je doelen kunt behalen door het ontwikkelen van je persoonlijke impact en invloed in de organisatie. Kortom, een erg interessant bedrijf om te werken!