Future Leader Programme

Ben jij een gedreven en ambitieuze professional met leiderschapskwaliteiten en wil jij jouw carriere een stevige boost geven? Wil jij jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder ontwikkelen en tegelijkertijd samen met ons werken aan het succes van Essent? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over het Future Leader Programma!

Het Essent Future Leadership is een tweejarig programma voor de leiders van onze toekomst. Het programma is erop gericht je binnen 3 tot 5 jaar klaar te stomen voor een kritische management functie binnen het domein waar jouw kennis, ervaring en ambitie ligt.

Het programma is gebaseerd op de “Big 5” Leiderschap dimensies van Essent . Tijdens deze twee jaar gaan we samen aan de slag met jouw ontwikkeling op zowel professioneel- als persoonlijk vlak. Dit gaat bij ons hand in hand.

Je wordt door ons uitgedaagd het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld door het aanbieden van een toegespitst ontwikkelprogramma en een mentor. We stellen je op de proef om een van de toekomstige leiders van Essent of innogy te worden.

Maar niet alles wordt je voorgeschoteld; jij neemt de lead! Dit tweejarig programma staat of valt met jouw inzet, drive en commitment. Na je Future Leadership Programma eindigt het niet: samen met jou stellen we een ontwikkelplan op zodat je binnen Essent continu verder kunt blijven groeien!

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Bekijk dan snel onze Future Leader vacatures:


Lead Customer Experience Marketeer