Een energieaanbod op maat tijdens het winkelen? Dat kan bij Essent! Jij stapt proactief op toekomstige klanten af, geeft advies over energievraagstukken en doet ze een passend voorstel. Jij bent het visitekaartje van Essent en de klant profiteert van een aantrekkelijk aanbod en directe korting op zijn aankoop.  

Ben jij ons visitekaartje?

Als verkoopadviseur is de winkel jouw werkterrein. Je geeft advies over energievraagstukken en verkoopt energiecontracten. Je moet het dus leuk vinden om direct contact te hebben met klanten en zéker niet bang zijn om op klanten af te stappen. Van ons krijg je een uitgebreide training zodat je alles weet over klantcontact, energie en Essent.

Als verkoopadviseur in de shop-in-shop-formule wordt je vanuit Adecco of YoungCapital gedetacheerd. Je uurloon is € 11,45 bruto en hier kunnen nog bonussen bijkomen als je je targets haalt.

Essent heeft er voor gekozen om samen met Adecco en YoungCapital op zoek te gaan naar het best passende talent voor Essent! Daarom vind je onze klantadviseur vacatures via de onderstaande links. Zowel YoungCapital als Adecco nemen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling en informeren jou over het vervolg. Als je vragen hebt over de inhoud van de functies dan zijn de contactgegevens van Adecco en YoungCapital via onderstaande links te vinden.

AdeccoYoungCapital