Het Klant Contact Centrum is ingedeeld in drie afdelingen: commercie, service en betalen. De concurrentie van de andere energiebedrijven zorgt voor genoeg uitdaging bij het werven en behouden van klanten. In het team helpen wij elkaar hierbij en zo blijven we samen een topteam! 

Als je aan de slag gaat als klantadviseur, leiden wij jou op. We zorgen dat je alle ins en outs kent om zoveel mogelijk klantvragen te kunnen beantwoorden. Jij zorgt dat klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Daarom waarderen wij een proactieve instelling en het nemen van verantwoordelijkheid.

De klant regelt en bepaalt steeds meer zelf zijn energiezaken. Klanten vinden dit prettig, maar nemen ook nog vaak contact met ons op. Dat contact wordt steeds belangrijker. Ons Klant Contact Centrum won hiervoor het Gouden Oor, een prestigieuze prijs voor het bedrijf dat daadwerkelijk luistert naar haar klanten.

Klantadviseurs worden vanuit Adecco of YoungCapital gedetacheerd. Je uurloon is € 11,45 bruto en dit kan oplopen als je langer in dienst bent.

Essent heeft er voor gekozen om samen met Adecco en YoungCapital op zoek te gaan naar het best passende talent voor Essent! Daarom vind je onze klantadviseur vacatures via de onderstaande links. Zowel YoungCapital als Adecco nemen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling en informeren jou over het vervolg. Als je vragen hebt over de inhoud van de functies dan zijn de contactgegevens van Adecco en YoungCapital via onderstaande links te vinden.

YoungCapitalAdecco