Zorg jij voor de beste service en het beste aanbod voor onze klanten? Als klantadviseur ben je het visitekaartje van Essent. Je staat klanten telefonisch te woord of je benadert (toekomstige) klanten in de winkels van BCC.

Jouw profiel

Wij zoeken klantadviseurs die het verschil maken en het leuk vinden om met klanten in gesprek te gaan: om ze te helpen bij hun energievragen en ze een passend en concurrerend voorstel te doen. Om in deze functie succesvol te zijn ben je sociaal, commercieel en praktisch ingesteld, je kunt goed luisteren, bent proactief, resultaatgericht en je schrikt niet van het werken met commerciële targets.  

Werken bij Essent

Als je werkt voor Essent kun je altijd rekenen op een goede sfeer en een fijn team. Dat blijkt ook wel uit de prijzen die we winnen: Beste Werkplek en Beste manager Klantcontact Center. En ook niet onbelangrijk, je krijgt van ons een mooi salaris van € 11,45 bruto per uur. Allemaal goede redenen om voor Essent te werken, of niet? 

Werken bij het Customer Contact Center

In het Customer Contact Center van Essent in Den Bosch of Zwolle heb jij als klantadviseur nauw contact met onze klanten. Onze klantadviseurs zorgen er keer op keer voor dat klanten de service krijgen die ze verdienen en klant blijven. Om dit voor elkaar te krijgen werken we samen, helpen wij elkaar en vormen we een topteam wat meedoet voor de prijzen!

> Werken bij het Essent Customer Contact Center

Werken in de winkels van BCC

Een energieaanbod op maat tijdens het winkelen bij BCC én direct profiteren van een flinke korting op je aankoop? Dat kan bij Essent! We werken actief samen met BCC in onze shop-in-shops en benaderen toekomstige klanten proactief, geven advies over energievraagstukken en doen ze een passend voorstel. Jij bent het visitekaartje van Essent!

> Werken als klantadviseur in BCC bij jou in de buurt